Stiri: Companii

Rezultate Facilities Management Services

Rezultate Facilities Management Services. Creştere impresionantă a cifrei de afaceri

12.09.2018

Facilities Management Services estimează o creştere impresionantă a cifrei de afaceri în 2018. Mai exact, afacerile companiei vor avansa cu 115%, de la 465.000 de euro, la peste 1 milion de euro. Facilities Management Services, companie fondată de omul de afaceri Lucian Anghel, furnizează produse și servicii de operare, întreținere si administrare (facilities management) bazate pe inovație.

Printre clienţii companiei se numără CTP , NEPI, MedLife, Immofinanz, Liziera, Mega Image, Grand Phoenicia, TH Top Hotels, Albalact, Stihl şi Secom.

Rezultate Facilities Management Services. Ce spun reprezentanţii companiei?

”Evoluția FMS este una organică și are ca motor valorile companiei: integritate în respectarea angajamentelor asumate, inovație și respectul pentru clienți și colegi. Privim evoluția afacerii pe termen lung și dorim să realizăm o bază solidă pentru dezvoltarea firmei”, spune Lucian Anghel, CEO și Fondator al companiei Facilities Management Services.

Conform acestuia inovaţia şi digitalizarea sunt cele care au susţinut evoluţia pozitivă a companiei.

„Creșterea este susținută de implicarea colegilor noștri în realizarea obiectivelor și de spiritul antreprenorial al acestora”, a completat Lucian Anghel.

Rezultate Facilities Management Services. Compania face angajări

Şi echipa de specialiști tehnicieni a avut o creştere importantă. Astfel, dacă anul trecut, compania avea 24 de tehnicieni, în prezent a ajuns la 34. În plus, până la finele anului, numărul de tehnicieni va ajunge la 50.

Compania s-a mutat recent într-un sediu nou. Acest spaţiu oferă spațiul necesar unei echipe în creștere, util şi pentru școlarizările de specialitate ale angajaţilor.

„Încă de la început FMS a investit în oameni prin programe de pregătire profesională continuă și prin dezvoltarea unui cadru motivațional care să asigure retenția personalului. Suntem convinși că principala cheie a succesului în viitor va fi nivelul de pregătire și competența tehnicienilor noștri. Deja vedem rezultatele acestor programe și putem vorbi de o echipă de adevărați specialiști în facility management”, spune Alexandru Miculaș, Head of Facilities Management.

Citeşti şi Se anunţă creşteri salariale în ultima parte din 2018!