Stiri: Energie

Rezultate financiare bune pentru Hexol, în primul trimestru

25.05.2017

Producătorul de lubrifianți Hexol® continuă trend-ul ascendent și în 2017, încheind primul trimestru al anului în creștere față de aceeași perioadă a anului trecut. Piața internă a înregistrat o creștere a vânzărilor de 6,7% în timp ce exportul a avansat cu 24,8% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Privind lucrurile în ansamblu, în primul trimestru al acestui an s-a înregistrat o creștere a vânzărilor de 12,9 % comparat cu trimestrul 1 din 2016, ajungând la 764 000 L produse vândute în această primă perioadă a anului.

“Un aspect remarcabil pentru aceste primele trei luni ale anului este faptul că și profitabilitatea financiară a companiei a înregistrat o serioasă îmbunătățire comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, depășind pragul de 100 000 Lei”, declară președintele companiei, d-l Daniel Condratov.

Programul de extindere a prezenței Hexol® pe piețele externe va fi continuat și în perioada următoare. Abordarea acestor piețe va fi însoțită de pregătirea și lansarea în fabricație de noi ambalaje și specificații de produse, aliniate tendințelor tehnice și comerciale actuale.