Stiri: Finante

Rezultate financiare bune pentru Metropolitan Life

29.08.2017

În prima jumătate din 2017, compania de asigurări Metropolitan Life a raportat prime brute subscrise în valoare de 133,663,372 lei, în creștere de 6,3% față de aceeași perioadă din anul precedent. Asigurările de accident și sănătate distribuite direct au reprezentat cel mai important motor de creștere pentru Metropolitan Life, urmate de asigurările aferente creditelor de consum.

„Creșterea înregistrată în primele șase luni ale acestui an reprezintă un indicator al creșterii lente, dar sigure, a încrederii românilor în asigurările de viață.Vorbim despre o piață nematurizată încă, dar care are un foarte mare potențial de creștere.”, a spus Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life.

În ceea ce privește evoluția sumelor brute plătite de Metropolitan Life către clienți în primul semestru al acestui an, acestea au fost în valoare de 49,397,736 lei.

„Despăgubirile reprezintă materializarea promisiunii noastre de a fi alături de clienți în momentele dificile pentru ei. Monitorizăm constant satisfacția clienților cu privire la procesul de acordare a despăgubirilor și, în general, cu privire la serviciile Metropolitan Life”, a mai spus Emilia Bunea.

Echipa Metropolitan Life din România are, la ora actuală, 170 de angajați și 500 de agenți.