Stiri: IT&C

Rezultate financiare extrem de bune pentru NTT DATA România

23.08.2017

NTT DATA România a înregistrat în primele şapte luni ale anului 2017 o cifră de afaceri de 29,5 milioane de euro, în creştere cu 51% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.

“Rezultatele financiare ale companiei, din primele şapte luni ale acestui an, vin pe fondul unei evoluţii excelente a business-ului întregii echipe NTT DATA România. Până la sfârşitul acestui an calendaristic estimăm o cifră de afaceri de 54 milioane de euro, în creştere cu 45% în raport cu anul precedent. Este al doilea an consecutiv în care înregistrăm o creştere agresivă a veniturilor, după creşterea de 49,5% realizată anul trecut“, declară Daniel Metz – CEO NTT DATA Romania.

Ponderea veniturilor realizate pe piaţa locală a depăşit 25%. Un rol determinant l-au avut proiectele de implementare SAP S/4 HANA, serviciile de tip Embedded, precum şi evoluţia constant pozitivă a produsului propriu, Clarvision ERP.

Ȋn ceea ce priveşte piaţa externă, compania a continuat ofensiva de ridicare permanentă a valorii adăugate în proiectele pe care le derulează.

Compania are în plan câştigarea unor clienţi noi, de tip premium, în industriile bancară şi de asigurări. Aceste industrii ar trebui să susţină creşterea exponenţială înregistrată în ultimii ani în industria auto, acolo unde NTT DATA Romania are o pondere de peste 45% a cifrei de afaceri.

Echipa NTT DATA România a depășit în luna august plafonul de 1450 de membri, iar până la sfârşitul acestui an își propune angajarea a încă 150 de persoane. La ora actuală, compania are peste 100 de poziţii deschise, printre care se numără roluri de Project Manager, Arhitect Soluţii, Operations Manager, poziţii de programare Java, Cobol, Embedded, .Net, ABAP, dar şi consultanță SAP, consultanţă AMS şi testare automată.