Stiri: Agricultura

Rezultate financiare Premium Porc 2019

Rezultate financiare Premium Porc 2019. Anunțul făcut de companie

21.04.2020

Rezultate financiare Premium Porc 2019. DCH International SA, fondatorul Premium Porc Group în România, a raportat un profit satisfăcător în 2019, în ciuda provocărilor legate de pesta porcină africană.

Rezultate financiare Premium Porc 2019. Afaceri de peste 91 milioane de euro

Compania a obținut o cifră de afaceri de peste 91 milioane de euro. Rata profitului înainte de dobânzi și taxe (EBIT) a fost de 23%.

Raportul anual al DCH International SA, în care sunt analizate rezultatele financiare din anul 2019, a fost prezentat acționarilor Adunării Generale pe data de 31 martie 2020.

Rezultate financiare Premium Porc. Un rezultat satisfăcător

Rezultatul înregistrat în 2019 este considerat de către Consiliul de Administrație și de către conducerea DCH International ca fiind unul satisfăcător.

Acest rezultat putea fi chiar mai bun dacă pesta porcina africană nu ar fi afectat negativ costurile directe și indirecte.

Rezultate financiare Premium Porc 2019. Producția celor nouă ferme din țara noastră

Producția în cadrul celor nouă ferme ale companiei din România s-a ridicat în anul 2019 la 568.000 de suine. S-au îmbunătățit atât cifrele legate de prețul de vânzare, cât și cele referitoare la productivitate, care a înregistrat, la rândul său, creșteri importante.

Adunarea Generală a acționarilor companiei, desfășurată în sistem de conferință video, a confirmat realegerea membrilor actuali ai Consiliului de Administrație precum și a Președintelui Consiliului, în persoana lui Torben Svejgård.

Citește și Petrotel-Lukoil, donație de 100.000 de dolari. Ce spitale vor beneficia de acest fonduri?