Slide

Stiri: Companii

Rezultate Util SPC 2023.

Rezultate financiare Smartree HRTech 2023: Creștere de 21% a cifrei de afaceri

22.06.2024

Rezultate financiare Smartree HRTech 2023. Smartree HRTech, lider în furnizarea de servicii și soluții software integrate de resurse umane, anunță rezultatele financiare ale anului 2023, marcate de o creștere a cifrei de afaceri de 21%.

Rezultate financiare solide

Anul 2023 a fost un an de creștere pentru Smartree. Compania a înregistrat o cifră de afaceri de 25,1 milioane lei, în creștere cu 21% față de anul precedent, ca urmare a consolidării rezultatelor financiare, împreună cu BIA Human Resources Management Services. Această creștere a fost susținută de succesul soluțiilor de software și de calitatea serviciilor furnizate de Smartree.

Planuri ambițioase de creștere pentru 2024

Smartree va continua să crească susținut și în 2024, investind în continuare în dezvoltarea de soluții software inovatoare, în domeniul managementului resurselor umane, având ca obiectiv ușurarea și eficientizarea muncii în departamentele de HR.

Rezultate financiare Smartree HRTech 2023. Ce spune conducerea companiei?

„Rezultatele obținute în 2023 ne-au adus satisfacție, într-un an marcat de cu totul alt tip de provocări și probleme, față de anii precedenți, demonstrând încrederea tot mai mare a clienților în soluțiile și serviciile noastre”, a afirmat Alexandra Peligrad, CEO Smartree. „Chiar dacă piața muncii nu a mai fost foarte efervescentă în ultimul an, și angajații nu-și mai schimbă locul de muncă cu ușurința cu care o făceau în anii anteriori, deficitul de personal rămâne în continuare o problemă majoră. Smartree adresează această provocare prin soluțiile software de automatizare a proceselor de HR, și serviciile de outsourcing, pe care le oferă. Avem convingerea că, prin investițiile continue în inovație și în dezvoltarea echipei noastre, vom continua să creștem și în 2024, consolidând astfel poziția de lider pe piața de soluții software și servicii de resurse umane din România.”

Citește și HILS Development și Destiny Park lansează “Viitorul construit de copii”