Stiri: Companii

Rezultate Herbalife Nutrition Romania 2018

Rezultate bune pentru Herbalife Nutrition România în 2018

22.04.2019

Rezultate Herbalife Nutrition România 2018. Compania anunță o creștere a cifrei de afaceri anuală netă cu peste 20%, în 2018. Aproximativ 90% din aceste venituri au venit din vânzarea produselor pentru nutriţie, gestionarea greutăţii, energie şi fitness, precum și a suplimentelor alimentare.

Rezultatele din țara noastră sunt aliniate trendului global de dezvoltare a companiei, care a realizat anul trecut, o creștere a cifrei de afaceri anuală netă de 10%.

Produsele Herbalife Nutrition sunt create în baza unor studii realizate de peste 300 de oameni de știință. Printre aceștia se numără și lideri recunoscuți la nivel global în domeniul nutriției.

Rezultate Herbalife Nutrition România 2018. Centre de vânzări

Compania deține trei centre de vânzări în România. Acestea sunt situate în Cluj Napoca, București și Brașov. Comercializarea produselor se face exclusiv prin intermediul membrilor săi independenți.

„Echipa Herbalife Nutrition România a reușit să obțină anul trecut această creștere semnificativă, datorită pasiunii și implicării deosebite a tuturor membrilor săi independenți care sprijină, îndrumă și reunesc comunitatea Herbalife. Ca o recunoaștere a eforturilor noastre, am fost desemnați „Country of the year 2018”, pentru creștere și sustenabilitate, dintre cele peste 90 de țări în care compania operează la nivel global. Acest premiu ne motivează pentru viitor!”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

Rezultate Herbalife Nutrition România 2018. Planuri pentru anul curent

Pentru 2019, Herbalife Nutrition România își propune consolidarea poziției sale de lider pe segmentul destinat controlului greutății.

De asemenea, compania va promova și produsele de îngrijire personală din gama Herbal Aloe și Herbalife Skin.

Rezultate Herbalife Nutrition România 2018. Produse noi

Anul trecut, compania a lansat o serie de produse create pentru o mai bună stare de bine și performanță:

  • shake-ul proteic PRO 20 Select,
  • Herbalifeline MAX – capsule Omega 3 cu ulei de pește
  • F2 Complex de multivitamine disponibil în două variante

Citește și Brico Depôt te ajută să-ți pregătești casa de Paște