Stiri: IT&C

Rezultate financiare Huawei 2019

Rezultate Huawei România: Ce cotă de piaţă deţine compania?

24.08.2020

Rezultate Huawei România. Compania Huawei a atins în România o cotă de piaţă de aproape 30%, în primul semestru al anului. De asemenea, tot în această perioadă, numărul aplicaţiilor româneşti din cadrul AppGallery a crescut de la zero la 700.

Huawei a raportat o cotă de piaţă de 29,3% (mai 2020) pe segmentul de dispozitive smartphone, aceasta fiind cea mai ridicată valoare înregistrată până acum.

Rezultate Huawei România. Open Market

O performanţă ridicată a fost consemnată la nivelul rezultatelor Open Market, acestea ajungând până la 32%, ceea ce înseamnă în jur de 10% creştere faţă de anul trecut.

Huawei are în plan deschiderea a noi magazine şi centre de servicii la nivel local, nu numai în Bucureşti, ci şi în alte două oraşe din ţară, printre care şi Cluj-Napoca.

Rezultate Huawei România. Infrastructura 5G

De asemenea, compania intenţionează să ofere soluţii competitive şi inovatoare pentru construirea infrastructurii 5G în România. Reprezentanţii Huawei precizează că firma face parte din grupul care deţine cele mai multe patente de 5G şi, totodată, compania care a adus o contribuţie relevantă la crearea standardelor de securitate 5G, investind în decursul anilor în dezvoltarea a 23 de instituţii de cercetare în 12 ţări europene.

În următoarea perioadă, Huawei CBG se va concentra la nivel local pe consolidarea zonei de telefoane HMS, dar şi a celorlalte categorii, precum laptopuri şi accesorii, segmente care au crescut considerabil şi au ajuns din nou în interesul utilizatorilor.

AppGallery cuprinde peste 700 de aplicaţii româneşti

În prezent, AppGallery cuprinde peste 770 de aplicaţii româneşti şi zeci de mii de aplicaţii internaţionale.

Citeşte şi Rezultate Zentiva 2020: Creştere remarcabilă în prima jumătate a anului