Stiri: IT&C

Rezultate Senior Software. 

Rezultate Senior Software. Afaceri în creştere cu 11% în 2020

24.03.2021

Rezultate Senior Software. Compania a anunţat că a încheiat anul 2020 cu o creștere de 11% a cifrei de afaceri, oferind soluții software performante și servicii adaptate noilor cerințe ale pieței. În aceeași formulă de personal, compania a adăugat anul trecut 40 de clienți noi în portofoliu, realizând inclusiv implementări la distanță. Totodată, Senior Software a dezvoltat noi funcționalități pentru majoritatea soluțiilor din portofoliu și a lansat un soft nou de bugetare pentru Resurse Umane.

Rezultate Senior Software. Afaceri de 33,8 milioane de lei

Senior Software, singurul furnizor software din România cu un portofoliu complet de sisteme integrate pentru managementul afacerii, a încheiat 2020 cu o cifră de afaceri în valoare de 33,8 milioane de lei, în creștere cu peste 11% față de anul anterior.

În anul declanșării pandemiei, Senior Software a adăugat 40 de companii noi în portofoliul de clienți, realizând implementări software, chiar și de la distanță, în cadrul unor branduri renumite din diferite industrii. Printre afacerile care au ales Senior Software în 2020 se numără companii precum:

 • dEpurtat.ro
 • Laktotrio
 • Mauriziaro Meat
 • Barum Automotive
 • Viamso,
 • Pro Activ
 • Schuller Eh’klar
 • Sidem
 • Selerom
 • Aspad COM
 • Supratherm.ro
 • Spyshop.ro
 • Nolia Beauty

Rezultate Senior Software. O nouă versiune SeniorERP

Tot în 2020, Senior Software a lansat o nouă versiune SeniorERP, optimizată pentru lucrul la distanță. Sistemul ERP cuprinde functionalități extinse pentru managementul afacerilor, grupate pe arii funcționale, acoperind toate componentele uzuale de business. Noua versiune include capabilități suplimentare pentru creșterea vânzărilor, marketing, raportare și analiză sau gestionarea eficientă a relațiilor cu clienții și partenerii.

“2020 a fost un an cu multiple provocări, însă ne-am străduit să fim alături de clienții noștri, oferindu-le soluțiile de care aveau nevoie în noul context. Am prevăzut de la început că automatizarea fluxurilor de lucru și conectarea în permanență la business sunt principiile de bază pentru afacerile care vor să rămână competitive. De aceea, echipa noastră s-a axat pe îmbunătățirea și extinderea portofoliului de soluții, cu atenție deosebită asupra nevoilor companiilor de a se adapta la modificările din piață.

Creșterea cifrei de afaceri și extinderea portofoliului de clienți reprezintă un rezultat al performanțelor obținute de clienții noștri prin soluțiile Senior Software și al recomandărilor transmise de către aceștia în comunitatea de afaceri din România”, a declarat Daniel Toma, Director General Senior Software.

În cursul anului trecut, Senior Software:

– A adăugat în portofoliul de soluții HR Budgeting – o aplicație performantă de bugetare pentru Resurse Umane, care simplifică realizarea bugetelor și oferă companiilor mai mult control asupra cheltuielilor și veniturilor.

– A lansat trada.ro, un canal de vânzare de tip marketplace, cu o gamă variată de peste 50.000 de produse. Producătorii, importatorii și distribuitorii își pot lista acum brandurile și produsele în trada.ro și, astfel, pot activa un nou canal de vânzare online.

– S-a implicat în diverse proiecte pentru comunitate. Printre acestea se numără participarea activă la realizarea unui ventilator menit să ajute pacienții cu probleme respiratorii grave. Proiectul, o premieră pentru România, a fost inițiat de Electroargeș SA în parteneriat cu Dacia și Universitatea din Pitești.

Citeşte şi Programul Noua Casă 2021. Garanţii de 1,5 miliarde lei