Slide

Stiri: Companii

Rezultate SMARTEMP 2023

Rezultate SMARTEMP 2023: Afaceri în creștere cu 10%

27.06.2024

Rezultate SMARTEMP 2023 Compania a anunțat rezultatele financiare ale anului 2023, marcate de o creștere susținută a cifrei de afaceri. Astfel, Smartemp a înregistrat în 2023 o cifră de afaceri consolidată (ce include și rezultatele financiare ale BIA Human Capital Solutions) de 164,5 milioane lei, în creștere cu 10% față de anul precedent. Această creștere a fost determinată în principal de cererea tot mai mare din partea companiilor pentru soluții flexibile de resurse umane, precum și de extinderea operațiunilor Smartemp SA în strânsă colaborare cu BIA HCS.

Rezultate SMARTEMP 2023. Calitatea serviciilor

„La baza creșterii continue de la an la an, se găsește calitatea foarte înaltă a serviciilor oferite, precum și preocuparea continuă pentru îmbunătățirea și eficientizarea proceselor de deservire a clienților. Investițiile în cele mai bune soluții de identificare și recrutare ale candidaților, precum și rapiditatea cu care răspundem solicitărilor clienților într-o piață caracterizată de deficit major de personal, ne mențin în topul furnizorilor preferați de servicii de HR din România”, declară Mariana Vaida, CEO SMARTEMP.

Cele mai bune practici

Smartemp oferă de peste 15 de ani servicii pentru managementul proceselor de resurse umane, aflate într-o continuă evoluție. Compania oferă expertiză în cele mai bune practici din industrie, dar și know how-ul specialiștilor care își desfășoară activitatea în serviciile de recrutare și de punere la dispoziție de angajați temporari.

Compania SMARTEMP este deținută de holdingul de investiții Delta Asset Invest aparținând lui Dragoș Roșca, investitor activ în companii precum Smartree, Patiline, Ynovate Immo, 2 Performant sau BENTO.

Citește și Măsuri fiscale 2024: Romanian Business Leaders trage un semnal de alarmă