Rezultate TransferGo 2019

Rezultate TransferGo 2019. Anunțul făcut de companie

11.02.2020

Rezultate TransferGo 2019. Transferurile din și către România s-au dublat anul trecut față de 2018. Astfel, la nivel global, TransferGo a avut transferuri de 1 miliard de lire (circa 1,2 miliarde euro). De asemenea, compania a raportat dublarea numărului de clienți, până la 1,8 milioane. Peste jumătate de milion de transferuri au fost operate către țara noastră prin intermediul companiei în 2019, 80 % prin intermediul aplicației mobile.

Rezultate TransferGo 2019. 1 miliard de lire sterline

Așadar, TransferGo, compania de transferuri online internaționale rapide, a anunțat că a intermediat, în 2019, transferuri în valoare totală de 1 miliard de lire sterline la nivel mondial.

Compania a înregistrat în 2019 dublarea numărului de clienți la nivel global, până la nivelul de 1,8 milioane. Fluxul de bani către India a crescut cu 150% față de anul 2018, grație parteneriatului cu Ripple. În România, o țară cheie pentru TransferGO, valoarea totală a transferurilor s-a dublat față de anul trecut.

Rezultate TransferGo 2019. Jumătate de milion de transferuri în România

Peste jumătate de milion de transferuri au fost operate către România prin intermediul companiei în 2019. Cele mai multe tranzacții au fost efectuate prin intermediul aplicației mobile, România fiind țara cu cea mai mare rată de utilizare, de 80%.

Ce spune conducerea TransferGo?

„Utilizatorii români se numără printre clienții cei mai fideli ai noștri. Ei apreciază în special ușurința cu care pot trimite bani acasă și costurile rezonabile, care pot fi și cu 90% mai scăzute decât în cazul transferurilor bancare. În medie, un client român economisește 120 de lei în comisioane care le-ar fi plătit unor bănci, iar durata medie a transferului este de 2,5 ore. În 2020, ne propunem să dublăm baza noastră de clienți la nivel global, dar și în cazul clienților români”, a declarat Marius Nedelcu, Director of Brand Marketing & Market Expansion at TransferGo.

TransferGo oferă servicii rapide și la costuri mici, sau chiar fără costuri pentru transferurile făcute prin serviciul TransferGO FREE, atât persoanelor fizice, cât și companiilor. La nivel global, compania operează în 55 de țări. Piața globală a remitențelor a depășit 500 de miliarde de euro in 2018, potrivit Băncii Mondiale.

Citește și 458 de milioane de lei pentru modernizarea liniei de cale ferată București – Giurgiu

 

 

 

Citiți și despre: