Stiri: IT&C

Rezultate Veeam 2020.

Rezultate Veeam 2020. Anunţul făcut de companie

11.02.2021

Rezultate Veeam 2020. Compania Veeam® Software a anunţat rezultatele financiare pentru anul fiscal 2020. Veeam a început 2020 cu finalizarea achiziției sale de către Insight Partners, achiziție anunțată pe data de 9 ianuarie la o valoare de 5 miliarde de dolari, stabilind ritmul pentru un an de creștere substanțială și succes extins pe toate segmentele de piață, culminând cu achiziția de către Veeam a Kasten, lider de piață pentru Kubernetes Backup and Disaster Recovery, în trimestrul IV 2020.

Rezultate Veeam 2020. Provocări

„Chiar și cu provocări și condiții neprevăzute apărute la începutul anului 2020, Veeam și-a continuat creșterea rapidă, cu al doilea an consecutiv de vânzări de peste 1 miliard de dolari și o creștere de 22% de la un an la altul a veniturilor anuale recurente (ARR)”, a spus William H. Largent, Chairman and CEO at Veeam.

Rezultate Veeam 2020. O creştere semnificativă

Andrei Romanescu, Managing Director, Veeam Software București, a afirmat că în 2020, compania a avut o creştere semnificativă.

„Am înregistrat o creștere semnificativă în 2020, iar centrul nostru de servicii din București și-a continuat planurile de investiții și extindere, ajungând la peste 600 de angajați. Avem în plan continuarea creșterii noastre în 2021 și ne bazăm pe echipa noastră pentru a accelera implementarea Actului II al evoluției noastre în cloud-ul hibrid” a declarat Andrei Romanescu, Managing Director, Veeam Software București.

Rezultate Veeam 2020. Viziune

În 2020, viziunea Veeam pentru cloud-ul hibrid a susținut o creștere continuă a companiei, depășind astfel 400.000 de clienți. Mai exact, Veeam Backup pentru Microsoft Office 365, produsul Veeam cu cea mai rapidă creștere din ultimii doi ani, a raportat o creștere anuală de 73%. Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 a fost descărcat până în prezent de peste 154.000 de organizații, reprezentând peste 15 milioane de adrese de email ale utilizatorilor.

„Achiziționarea Veeam de către Insight Partners la începutul anului a declanșat o adevărată energie în Veeam chiar de la început”, a declarat Danny Allan, Chief Technology Officer & Senior Vice President Product Strategy la Veeam.

„Am anunțat apoi disponibilitatea generală a Veeam Availability Suite™ v10, care a inclus peste 150 de caracteristici noi și a stabilit standardul pentru următoarea generație de soluții pentru protecția a datelor. În ciuda provocărilor aduse de pandemia globală – angajaților, clienților și partenerilor noștri – Veeam a continuat să se concentreze asupra viziunii sale și în cursul anului a lansat 16 versiuni majore pentru a satisface noile cerințe de backup și protecție a datelor clienților noștri.

Pe măsură ce ne continuăm călătoria în domeniul cloud hibrid și containere, adoptăm și dezvoltăm noi tehnologii. Sunt foarte încântat de viitorul anunț al versiunii 11 a produsului nostru emblematic, Veeam Backup & Replication™ la sfârșitul acestui trimestru, ceea ce va consolida în continuare angajamentul Veeam de a moderniza practicile de protecție a datelor clienților noștri.”, a completat acesta.

Citeşte şi Ora de vară 2021. Se mai schimbă sau nu ora în acest an?