River Development va avea un nou CEO

03.07.2018

River Development, unul din cei mai importanți dezvoltatori imobiliari pe piața locală, va avea un nou CEO: Sorin Vişoianu, care a deținut în ultimii 9 ani funcția de Country Manager al Immofinanz pentru România şi Bulgaria.

Sorin Vișoianu are o carieră de peste 30 ani în domeniu cu un background tehnic, experimentând toate fațetele industriei, de la execuţie și proiectare de investiții industriale, la project management – consultanță și dezvoltare imobiliară şi ocupând în perioada 2007-2010 funcția de Director de Dezvoltare chiar în cadrul proiectului Sema.

Sistemul de valori pe plan profesional al domnului Sorin Vişoianu este în concordanță cu valorile și direcțiile de creștere ale dezvoltatorului River Development, focusul fiind pe performanța prin munca în echipă.

„Suntem încântați ca Sorin Vişoianu se va alătura River Development în calitate de manager experimentat și cu viziune în sectorul imobiliar. Avem încredere că împreună cu echipa de specialiști existenti în cadrul River Development, Sorin Vişoianu va consolida poziția de dezvoltator imobiliar reputat pe piața locală” a declarat domnul Ion Radulea, Administrator River Development.

River Development dezvoltă Sema Office, componentă a proiectului Sema City (pe terenul fostei platforme Semănătoarea) – un mix de office, rezidential și shopping village(retail) și proiectul The Light (pe terenul fostei platforme Pumac) – un mix de office și rezidential aflat în prima fază de construcţie. De asemenea, River Development se ocupă de managementului parcului industrial Sema Parc și de admnistrarea companiilor aferente proiectelor.

River Development a dezvoltat clădirile office River View și River House, Sema Office: Bruxelles, Paris, având în dezvoltare clădirea Berlin, cele două cladiri parte din Sema Office II și prima clădire office The Light One.

Incepând cu anul viitor River intentionează să demareze și segmentele rezidențial & shopping village (retail).

 

 

 

Citiți și despre: