RoditorFoodMarket.ro

RoditorFoodMarket.ro, platforma care sprijină producătorii locali

03.11.2020

RoditorFoodMarket.ro a anunţat că are la o lună de la deschidere aproximativ 50 de înscrieri, antreprenori locali cu cifra de afaceri cumulată de 6.800.000 euro în 2019 și aproape 800 de angajați și colaboratori.

RoditorFoodMarket.ro. Înscrieri

Antreprenorii locali se pot înscrie gratuit în continuare în mai multe categorii: fructe și legume, băuturi (vin, bere artizanală, suc), produse de băcănie (conserve, carne & mezeluri), lactate și brânzeturi, dulciuri și panificație, accesorii și decorațiuni (accesorii masă, plante și flori).

Înregistrarile pentru produsele din miere au fost sistate momentan pentru că această categorie a avut numărul maxim de înscrieri.

RoditorFoodMarket.ro este o platformă de prezentare și loc de întâlnire online pentru noul val de producători din domeniul agroalimentar.

RoditorFoodMarket.ro. Mici antreprenori

Producătorilor locali li s-au alăturat mici antreprenori care importă produse ce nu pot fi găsite în România (măsline, ceaiuri speciale).

“Ne dorim să devenim un program național de promovare a noului val de producători români și agricultură contemporană și sperăm să avem alături de noi aproape 200 de antreprenori. 30% dintre antreprenorii din România au intrat în insolvență din cauza pandemiei. Credem că împreună putem trece de această perioadă și vrem să dăm curaj micilor business-uri să meargă pe acest drum pentru că au un rol esențial în dezvoltarea economiei și comunităților locale.”, a declarat Silvia Floareș, fondator Roditor Food Market

RoditorFoodMarket.ro. Campanie de responsabilizare

De asemenea, RoditorFoodMarket.ro lansează și campania de responsabilizare “Local Friday”. Aceasta încurajează sprijinirea businessurilor locale care nu își permit să facă discounturi de Black Friday.

98.6% dintre antreprenori au declarat că au fost afectați de coronavirus, conform sondajului realizat în rândul a 8.374 de administratori de IMM-uri de Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR).

Vinerea antreprenorilor locali

“Vinerea antreprenorilor locali este un Black Friday invers, un program de susținere prin care oamenii pot cumpăra fără reducere de la antreprenori locali. Este un mod simplu prin care ne putem arăta solidaritatea față de cei care sunt afectați de pandemie. Cei care beneficiază de ajutor sunt cei care vând, nu cei care cumpără. Produsele sunt realizate de mici antreprenori locali, nu de marile branduri globale.” a declarat Silvia Floareș, fondator Roditor Food Market

RoditorFoodMarket.ro. Firme

Printre firmele prezente acum pe platformă se numără: SCRIJELE DE FRUCTE, FagureleCuMiere, ZUMM, Spinoa, ZĂGANU, Unison, Buniol, drag de rosii, Prăvălia Idicel, Batonash, Primitiv Foods, Chef SOSIN, Catleya, Atelier.Lignum, Tăiței de Casă, Cămara Mariei, VALEPUTNA, MAR DE BRAN, Dulceața Veronica, Nakedshop.ro, CHEZ ODETTE, bio&co, Melifica, Ferma Bauer, COTE, CELAR, Corinne Chocolat, ORGANIC BANG, BERNSCHUTZ&CO, Crama Rasova, Ulei Sagax, Filgud, Nood Food, Sunday bites, ENERGOVITA, Băcănia Bucovinei, Băcănia cu Dichis, Ceva cu Dichis, PATER, Aurum Noble Honey – Romanian Treasure, Melinis, DeFlorian, deFlorian, Kindness, Constantin & The Bees – Miere Pura, TONIC-BLEND KOMBUCHA, Brânzeturi Viofanny, KOFI TI, iKombucha, Conac Polizu.

Citeşte şi Un nou record pe piaţa muncii în octombrie 2020! Câţi români caută un job?

 

 

Citiți și despre: