ROFMEX 2018 Romexpo

ROFMEX 2018: Subiectele dezbătute în cadrul evenimentului de la Romexpo

06.11.2018

ROFMEX 2018 – Romanian Facility Management Experience Days are loc în perioada 8-10 noiembrie. Ediția din acest an a evenimentului de la Romexpo vorbește despre workplace, property și facility management.

ROFMEX 2018 este cel mai important eveniment de profil din Europa Centrală și de Est.

”După succesul de anul trecut, ROFMA – Asociația Română de Facility Management organizează și anul acesta, în perioada 8-10 noiembrie, o nouă ediție ROFMEX – Romanian Facility Management Experience Days. Desfășurată la Centrul Expozițional Romexpo sub sloganul Smart Digitizing Places, ediția din acest an are ca puncte centrale evoluțiile și provocările determinate de digitalizarea în workplace, property și facility management (IoT, Machine Learning, Big Data)”, au anunțat organizatorii evenimentului.

ROFMEX 2018: Piața serviciilor de property și facility management

Piața serviciilor de property și facility management din țara noastră a avut o evoluție remarcabilă după criza din 2008. Astfel, la sfârșitul anului 2017 erau active aproape 8.100 de firme și 150.000 de angajați.

Valoarea totală a cifrei de afaceri realizate de această industrie se ridica la 8,4 miliarde lei. Nivelul reprezintă aproape 0,7% din volumul de afaceri din economia națională.

Pornind de la nevoile reale din acest sector economic, ROFMEX 2018 oferă o platformă de promovare atât pentru furnizorii de echipamente, produse, tehnologii și soluții, cât și pentru beneficiarii acestora, pe plan intern și internațional.

ROFMEX 2018: Patru secțiuni

Ca și anul trecut, timp de trei zile, participanții la eveniment vor interacționa în cadrul celor patru secțiuni componente:

1. Expoziția – prezintă o ofertă variată și de actualitate de produse, echipamente, soluții și tehnologii.

2. Conferința Internațională de Workplace, Property și Facility Management

3. Evenimentele educaționale

4. Workshop Hub & Experience Area

ROFMEX 2018: Conferința Internațională de Workplace, Property și Facility Management

Pe data de 8 noiembrie are loc Conferința Internațională de Workplace, Property și Facility Management.

La eveniment au confirmat participarea peste 40 de personalități de prestigiu care vor pune în discuție subiecte precum:

• Impactul evoluțiilor determinate de digitalizarea în workplace, property și facility management (IoT, Machine Learning, Big Data)
• Provocările pieței muncii în Property & Facility Management
• Workplace Management: domeniu cheie în viitorul industriei de Facility Management
• BIM – liant între proiectarea și operarea clădirii pentru un Real Estate sustenabil
• Tendințe și diferențe regionale în domeniile climatizării, curățeniei profesionale, managementului deșeurilor și protecției la incendiu.
• Property și facility management în țările din CEE – Puncte comune și diferențe
• Smart Digitizing Places – Digitalizare în workplace și facility management
• Comunicare, colaborare și concurență în gestionarea mediului construit
• Professional Women in Built Environment

Lista completă a speakerilor la ROFMEX 2018 poate fi consultată pe: https://www.rofmex.ro/index.php/ro/conferinta/speakeri-2018.html

ROFMEX 2018: Programul ROFMA

De asemenea, ROFMEX 2018 pune la dispoziție mediul prielnic pentru derularea programului ROFMA de educare continuă și certificare a specialiștilor din comunitate. Astfel, pe parcursul evenimentului veți avea prilejul să dezvoltați competențe în workplace, property și facility management în cadrul:

• cursului de inițiere în facility management
• celor 4 cursuri specializate
• seminarului de conștientizare și minimizare a riscurilor de locuire dedicat proprietarilor din mediul rezidențial
• atelierului de arhitectură care aduce împreună toți profesioniștii din mediul construit
• celor 4 workshopuri pe temele: impactul FM în mediul business, optimizarea ocupării spațiilor construite, eficientizarea consumului de curent, creșterea calității aerului din interior, soluții frigorifice în contextul Directivei F-Gas.

Participanții la cursuri primesc certificate valabile în cadrul programului educațional de învățare continuă dezvoltat de Asociația Română de Facility Management.

ROFMEX 2018: Anuala de Arhitectură

„Este momentul ca toți partenerii de afaceri activi din mediul de construcții să se așeze la aceeași masă cu arhitecții, urbaniștii și autoritățile locale și să lucreze împreună pentru calitatea locuirii și a traiului în București” – arh. Emil Ivănescu, noul președinte al OAR București.

La ROFMEX 2018, cei interesați vor putea vizita și expoziția cu cele 233 de proiecte înscrise în ediția 2018 a Anualei de Arhitectură, competiție organizată de Ordinul Arhitecților București. Această ediție a Anualei îndeamnă la conștientizare și responsabilitate în ceea ce privește calitatea spațiului construit din Capitală.

„Am conceput un eveniment all-in one generator de oportunități și trenduri – cel mai important de acest gen din Europa Centrală și de Est – o manifestare ce vizează dezvoltarea sustenabilă a domeniilor workplace, property și facility management. Pornind de la succesul ediției desfășurate în 2017, în acest an ne-am propus să dezvoltăm ROFMEX, sporindu-i influența asupra pieței de FM și a mediului de afaceri din regiune. Se profilează un eveniment de succes, care va poziționa ROFMEX 2018 la un nou nivel pe plan european”, susțin organizatorii.

Pentru programul detaliat al evenimentului ROFMEX 2018, accesați rofmex.ro.

Citește și Tehnici de coaching: Trei provocări care apar de-a lungul programului

 

 

Citiți și despre:

O părere la “ROFMEX 2018: Subiectele dezbătute în cadrul evenimentului de la Romexpo

  1. Pingback: Dobanda de politică monetara BNR: Decizia bancii | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.