Romania Blockchain Summit 2019

Romania Blockchain Summit 2019 are loc pe 21-22 iunie, la Sala Palatului

18.06.2019

Romania Blockchain Summit 2019. Cele mai promițătoare startupuri blockchain din țara noastră sunt invitate să își prezinte proiectele la Palatul Parlamentului. Astfel, Romania Blockchain Summit va găzdui cea mai mare competiție pentru startupuri și proiecte Blockchain din regiune.

Organizatorii evenimentului invită cele mai promițătoare startupuri și proiecte blockchain să își prezinte ideile de business pe 21 și 22 iunie, la Palatul Parlamentului. Acest lucru se va realiza în fața unor mentori și investitori recunoscuți din regiune.

Romania Blockchain Summit 2019. Proiecte prezentate

În urma înregistrării pe site-ul oficial al summit-ului, o parte dintre proiectele înscrise vor fi alese pentru a fi prezentate în fața juriului la Palatul Parlamentului și vor primi stand gratuit în zona dedicată startupurilor, pentru discuții cu investitorii și potențiali partneri.

De asemenea, unul dintre proiecte va avea șansa de a câștiga premiul cel mare Romania Blocckhain Summit și de a convinge investitorii din juriu să investească în proiect.

Romania Blockchain Summit 2019 va avea loc la București, la Palatul Parlamentului și este organizat în parteneriat cu Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, împreună cu reprezentanți ai industriei blockchain din România. De asemenea, evenimentul se bucură de participarea Observatorului și forumului UE privind tehnologia blockchain.

Romania Blockchain Summit își propune următoarele obiective:

● Dezbaterea și identificarea celor mai reușite studii de caz pentru implementarea tehnologiei blockchain;

● Pregătirea unui spațiu pentru a conecta cererea cu oferta, pentru proiecte dezvoltate pe baza tehnologiei blockchain;

● Crearea unui mediu pentru facilitarea de discuții care să conducă la noi parteneriate ce pot genera noi proiecte de succes în industria blockchain;

● Dezvoltarea dialogului dintre oficialii guvernamentali, autoritățile de reglementare și sectorul privat;

● Promovarea forței de muncă și expertizei locale;

● Schimbul de informații și experiență între investitori și antreprenorii la început de drum.

Evenimentul se bucură de invitați de renume din industria blockchain, dezvoltatori, antreprenori, oficiali de stat și entuziaști ai tehnologiei.

Romania Blockchain Summit 2019. Ce spun organizatorii?

„Blockchain nu este doar o tehnologie, ci o nouă modalitate de a conecta oamenii, creând o economie și o societate cu totul nouă și inovatoare. Iar România, datorită avantajelor sale unice în materie de resurse umane, tradiție și infrastructură IT, nu poate sta de-o parte. Trebuie să ne asumăm o poziție îndrăzneață ca pionieri și inovatori, și să devenim lideri regionali în industria blockchain, care este în plină dezvoltare. Pentru a stimula progresul, trebuie să ne asumăm o voce unitară și să comunicăm avantajele pe care le aduce tehnologia blockchain pentru foarte multe industrii locale. Misiunea noastră, în cadrul Asociației Blockchain România, este de a educa publicul, de a promova dezvoltarea unei comunități locale de blockchain și de a deveni liderul dialogului cu autoritățile de reglementare „, a declarat Armand Domuța, președintele Asociației Blockchain România.

Antreprenorii și entuziaștii tehnologiei Blockchain care sunt interesați să participe la Romania Blockchain Summit, pot cumpăra bilete direct pe www.romaniablockchainsummit.com. Organizatorii au lansat o promoție de ultim moment. Prin aceasta se oferă celor interesați o reducere de 50% la achiziția oricărui bilet. Pentru a beneficia de reducere trebuie utilizat codul promo “24hFlashSale”.

Citește și Ryanair preia Malta Air