Stiri: Companii

România, promovată ca destinație turistică în Republica Moldova

10.04.2017

Ministerul Turismului a participat, în perioada 06– 09 aprilie, la cea de-a 22-a ediție a Expoziției Internaționale Specializate de turism, agrement şi industrie hotelieră “Tourism. Leisure. Hotels 2017”, care a avut loc la Chișinău, în Republica Moldova. Acest eveniment este organizat de către Centrul Internaţional de Expoziții “Moldexpo” S.A. şi este susținut oficial de Agenția Turismului a Republicii Moldova, Asociația Națională a Agențiilor de Turism din Moldova, Asociația Națională a Turismului Rural, Ecologic şi Cultural din Moldova.

“Tourism. Leisure. Hotels” este cea mai importantă manifestare internațională specializată din Republica Moldova care prezintă toate segmentele industriei turistice, inclusiv ofertele agențiilor de turism din Moldova și de peste hotare, ale companiilor aeriene, ale administrațiilor centrale și locale care au în gestiunea lor activități turistice, a complexelor hoteliere și balneare, a companiilor de transport, etc.

România a fost prezentă la “Tourism. Leisure. Hotels 2017” cu un stand de 60 mp în care 22 de firme românești vor promova stațiunile balneare, turismul de sănătate, circuite culturale, sejururi la Marea Neagră şi în Delta Dunării, precum și oferte pentru petrecerea vacanţelor de iarnă.

În standul Ministerului Turismului din cadrul acestei manifestări expoziţionale au fost organizate concursuri cu premii (vouchere pentru cazare şi tratament) oferite de către firmele românești participante în stand pe baza cărților de vizită colectate la deskul standului.

De asemenea, cu suportul firmelor românești participante, s-a organizat în stand o degustare de vinuri şi gustări tradiționale românești.