Stiri: Finante

România, reprezentată la EY World Entrepreneur of The Year 2016

07.06.2016

Astăzi a început, la Monte Carlo, cea de-a șaisprezecea ediție a forumului EY World Entrepreneur of The Year, cea mai prestigioasă competiție de la nivel global dedicată antreprenorilor, eveniment ce se va desfășura pe perioada 7-12 iunie.

România este prezentă pentru a doua oară în cadrul forumului, fiind reprezentată de Levente Hugo Bara, Directorul General Supremia Grup și câștigătorul titlului EY Entrepreneur of The Year 2015 în România.

„Forumul EY de la Monte Carlo reprezintă, în primul rând, recunoașterea excelenței antreprenoriale. De aceea, suntem onorați să avem pentru al doilea an consecutiv un antreprenor român care va concura pentru marele premiu World Entrepreneur Of The Year. Levente va fi susținut în finala mondială de una dintre cele mai numeroase delegații naționale, alcătuită din oameni de afaceri români de top și de echipa EY România. Îi urăm mult succes!”, declară Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România.

Levente Hugo Bara conduce o afacere de 50 de milioane de euro, compania ajungând jucătorul numărul unu al pieței de ingrediente alimentare din România și unul dintre jucătorii importanți la nivelul pieței europene.

„Vreau să fiu primul antreprenor care aduce în România acest premiu valoros. Merg la Monte Carlo cu o poveste de viață și de business prin care îmi doresc să îi inspir pe tinerii antreprenori să persevereze și să aibă curajul să depășească orice obstacole,” a spus Levente Hugo Bara, Director General Supremia Grup, la lansarea celei de a treia ediții naționale a competiției EY Entrepreneur Of The Year în România.

Pentru marele premiu sunt calificați 55 de antreprenori din 49 de țări, câștigătorul fiind anunțat în cadrul ceremoniei de premiere din data de 11 iunie. Acesta este ales în funcție de șase criterii: spirit antreprenorial, performanță financiară, viziune strategică, impact în comunitate, capacitate de inovație și integritate personală.

De asemenea, alături de ceremonia de premiere va avea loc și un summit dedicat afacerilor de familie, axat pe tema finanțării prin piețele de capital și alte evenimente de interes pentru antreprenori, reprezentanți ai guvernelor și lideri de business.

Participanții vor avea oportunitatea de a împărtăși idei, de a dezbate modele tradiționale de business și de a descoperi noi oportunități de a crește într-un mediu de afaceri aflat în continuă transformare. Astfel, printre liderii de business care vor susține discursuri se numără:

  • Paul Polman – CEO Unilever;
  • Dan Schulman – Președinte și CEO PayPal;
  • Amal Clooney – International Human Rights Attorney of Doughty Street Chambers;
  • André Hoffmann – Non-executive Vice-Chairman, Roche Holding Ltd.;
  • Giuseppe Lavazza – Vice-Președinte și Membru al Consiliului de Administrație Luigi Lavazza S.p.A.;
  • Mohed Altrad, CEO Altrad Group și câștigătorul de anul trecut al premiului World Entrepreneur Of The Year.