Stiri: Companii

Romanian Executive Summit 2016 va avea loc pe 6 octombrie

25.06.2016

Romanian Executive Summit continuă în 2016 cu cea de-a doua ediție a celui mai important eveniment dedicat managerilor de top din ţara noastră. Având titlul ”Povestea Leadershipului”, RExS 2016 îi va confrunta pe participanți, într-un context inedit, cu unul dintre cele mai importante aspecte din viața profesională a liderului: ANGAJAMENTUL – față de propria persoană, față de echipă, față de organizație și, în final, față de întregul context economic și social.

„România are nevoie, atât în mediul privat, cât și în cel public, de conducători capabili sa aducă viziune, într-un mod onest, clar, sustenabil și, cel mai important, de lideri capabili de angajament”, au afirmat organizatorii evenimentului.

În cadrul summitului, managerii vor lua parte la un nou concept de învățare: patru workshopuri ciclice, ce se vor desfășura în paralel și vor fi susținute de patru executive coach cu experiență și cu abordări inovative în dezvoltarea profesională și personală a liderilor: Ștefan Andrei, Madi Rădulescu, Rodica Obancea și Mihai Stănescu.

Conferinţa reprezintă o transpunere a vieții profesionale în conceptul călătoriei inițiatice a eroului de basm românesc, Harap-Alb. Asemeni evoluției și maturizării personajului, cele patru workshop-uri vor scoate la iveală etapele pe care liderii trebuie să le parcurgă pentru desăvârșirea personală și profesională.

”Categoric, cu toții suntem sortiți sa fim manageri si lideri: înainte de orice, in propria noastră viață, pe care de facto o conducem. De când venim pe lume. Pe măsură ce avansăm in cucerirea lumii si ne extindem influența la familie, la echipă, la organizație, vin si încercările. Călătoria exterioară merge in paralel cu una mai puțin vizibilă, la fel de intensă și într-un spațiu la fel de vast, dar interior. Victoriile exterioare vor fi exact la fel de mărețe precât ne este vitejia interioară. Pregătirea sinelui dă măsura reușitelor exterioare”, a afirmat Ștefan Andrei, Professional Coach-Mentoring la The OCM/Oxford Brookes University | Președinte al European Mentoring and Coaching Council Romania.

Detalii suplimentare și informatii despre înscrieri aflați AICI, accesând siteul oficial al summitului.