Stiri: Economie

Romanian Facility Management ExperienceDays

25.10.2017

Centrul ROMEXPO va fi gazda Romanian Facility Management ExperienceDays, eveniment ce va avea loc în perioada 9 – 11 noiembrie, fiind organizat de Asociația Română de Facility Management și aducând în atenția participanților echipamente, produse și noi tehnologii pentru facility management și servicii suport.

Industria acestui sector are peste 6.500 de firme active, cu aproximativ 130.000 de angajați, care adună o cifră de afaceri de 1,4 miliarde de euro, iar evenimentul este singurul din România care oferă o perspectivă de ansamblu asupra gamelor de produse și serviciilor existente pe piață. Vorbim despre soluții de climatizare, instalații sanitare, IT, reciclare sau tehnologii de securitate.

Cele trei zile ale evenimentului vor aduna reprezentanți ai companiilor de profil care vor beneficia de ultimele noutăți din domeniu, dar și de o conferință internațională, cursuri specializare și aplicări practice.

Asemenea caracterului holistic al facility managementului, prin conceptul integrator al ROFMEX, asociația noastră își propune ca obiectivele privind promovarea tendințelor și tehnologiilor specifice de facility management, realizarea unui sistem de contacte între toți jucătorii de pe această piață și promovarea conceptelor de dezvoltare durabilă și a educației în domeniu să fie atinse. Vom facilita, prin acest eveniment unic, accesul la informații specifice, la conferințe și traininguri realizate cu experți naționali și internaționali, precum și dezvoltarea de relații cu profesioniștii internaționali reputați – declară Cristian Vasiliu, director general ROFMA.