Stiri: IT&C

Romanian Software participă la „Business Wall of Fame”

16.06.2014

Romanian Software participă anul acesta la competiţia internaţională a celor mai bune aplicaţii: Business Wall of Fame. Concursul este susţinut de Romtelecom şi îşi propune să promoveze aplicaţiile de business inovatoare pentru companiile mici şi mijlocii.

Competiţia implică şi comunitatea de business, care este invitată să voteze aplicaţia favorită, iar cei care devin suporteri ai aplicaţiilor pot câştiga o campanie de promovare pentru compania lor în valoare de 10.000 euro.

Romanian Software a înscris în competiţie două aplicaţii. Este vorba despre Human Resources Planning şi Calculatorul de Venituri.

„Romanian Software activează de peste 12 ani pe piaţa din România, iar în momentul de fata aceasta aplicaţie este cel mai utilizat tool de gestiune a proceselor de resurse umane, ce compilează datele a peste 100.000 salariaţi. Ne dorim să o poziţionăm drept cea mai cunoscută aplicaţie software pentru companii, cu ajutorul căreia practicienii de HR să poată înveşti timp în elaborarea de strategii de atragere, reținere și motivare a talentelor din companie. Totodată poate că unul din motivele pentru care aplicaţia este deja folosită şi cunoscută de multe companii, este acela că noi nu livram doar o soluţie standard, ci servicii customizate cu acurateţe şi la timp, care să poată fi adaptate nevoilor fiecărui business în parte”, a explicat Victor Dragomirescu, CEO al Romanian Software.

Human Resources Planning este o platformă care automatizează toate procesele de resurse umane din companii: calcul salarial, management al personalului şi documentelor, management al timpului, evaluare, training, recrutare. Platforma este dezvoltată în Cloud şi poate fi accesată de la distanţă, având avantajul de a reuni într-o bază de date comună toate informaţiile şi procesele necesare practicilor de resurse umane.

Cea de-a doua aplicaţie, Calculatorul de Venituri, ajuta managerii să adopte rapid decizii privind bugetele, prin calculații și analize comparative ale costurilor fiscale cu salariații și colaboratorii săi, în funcţie de structura lor de remunerare.