Stiri: Companii

Romcarton a inaugurat noua fabrică din Popești-Leordeni

22.05.2018

Romcarton, parte a Grupul Rossmann din Franța, a inaugurat noua fabrică din Popești-Leordeni. Investiția de 34 milioane de euro constă într-o fabrică de carton ondulat și ambalaje din carton ondulat, reprezentând o construcție de 35 500 metri pătraţi care se întinde pe un teren de 100 000 metri pătrați, fabrica fiind  dotată la cele mai înalte standarde.

La eveniment au participat Președintele Consiliului de Administrație al Grupului Rossmann România, Fabrice Rossmann, Ambasadorul Franței în România – Michèle Ramis, autoritățile locale și parteneri ai companiei, care au venit în număr mare, pentru a celebra finalizarea celei mai moderne fabrici de ambalaje din carton ondulat din Sud-Estul Europei.

Proiectul noii fabrici din București a fost gândit astfel încat să permită dezvoltarea ulterioară. Atât conceptul, cât și construcția în sine, au avut parte de o fundație solidă prin optimizarea proceselor de producție și logistică și proiectarea clădirii în jurul lor.

„Ne-am dorit să oferim mai mult, atât clienților, cât și angajaților. Și, bineînțeles, să fim în armonie cu mediul. Secretul reușitei noastre este respectul pentru clienți, parteneri și angajați, pentru cuvântul dat și pasiunea cu care ne implicăm în tot ceea ce facem. Acestea au asigurat succesul grupului nostru în cei aproape 100 de ani de existență și ne-au permis nouă astăzi să ajungem aici după 28 de ani de prezență în România. Avem convingerea că valorile noastre ne vor duce mai departe în viitor” ne-a spus domnul Paul-Henri Kohler, Directorul General al Romcarton.

Romcarton este primul producător de ambalaje din carton ondulat din România, cu o experiență de aproape 30 de ani în industria de profil și cu clienți din toate ramurile industriale.

Grupul Rossmann România deține două fabrici: cea nou inaugurată – Romcarton , în Popești-Leordeni și producătorul de hârtie și carton ondulat, cel mai mare reciclator de hârtie din România – Ambro Suceava.