Stiri: Companii

Evenimente ROMEXPO 2019

Număr impresionant de vizitatori la Romexpo, în 2018. Târguri organizate în 2019

17.12.2018

Centrul Expozițional Romexpo încheie anul 2018 cu rezultate impresionante. Compania a înregistrat în anul 2018 un număr record de evenimente din domenii de interes pentru specialiști și publicul larg.

ROMEXPO este cel mai mare organizator de târguri și expoziții din România.

Pe tot parcursul anului 2018, vizitatorii au luat parte la 143 târguri, expoziții, festivaluri și alte tipuri de manifestări (sportive, de business, culturale, religioase). De asemenea, evenimentele s-au bucurat de o importantă participare națională și internațională.

Calendarul expozițional al Romexpo din 2018 a cuprins:

• 34 de târguri/expoziții organizate de ROMEXPO;
• 29 de târguri/expoziții organizate de terți și găzduite de ROMEXPO;
• 9 târguri/expoziții organizate de ROMEXPO în parteneriat cu terți;
• 71 de evenimente organizate de terți și găzduite de Centrul Expozițional ROMEXPO;

Evenimentele organizate de ROMEXPO pentru publicul specializat au atras o importantă participare națională și internațională. Acestea au însumat peste 3.500 companii expozante, din 45 de țări, pe o suprafață expozițională de 143.000 mp și peste 142.000 de vizitatori.

ROMEXPO a găzduit și o serie de evenimente reprezentative pentru domeniile: auto, gastronomie stradală, biciclete, contractare produse industria ușoară, artizanat și meșteșuguri, jucării, servicii de mentenanță clădiri etc.

Evenimente organizate de partenerii Romexpo

Pe lângă organizarea târgurilor și expozițiilor tradiționale, cum ar fi: INDAGRA, BIFE-SIM sau TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI, centrul expozițional a găzduit în 2018 și numeroase evenimente organizate de parteneri, precum:

  • Internet & Mobile World,
  • Târgul Ghidul Miresei,
  • Târgul Internațional de vinuri Good Wine,
  • East European Comic-Con.

”ROMEXPO își păstrează deschiderea spre evenimentele dedicate publicului larg, anul acesta găzduind: concertul The Scorpions, Bucharest Street Food Carnival, concertul Nightwish și altele”, a mai anunțat centrul expozițional.

Vedeta programului expozițional al anului 2018 a fost Salonul Internațional de Automobile București (SIAB). Târgul a fost organizat de ROMEXPO, în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României și împreună cu Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA).

Investițiile Romexpo

Majoritatea evenimentelor au avut loc în Pavilioanele B1 și B2. Este vorba de cele mai moderne spații de expoziție la nivel național, lansate în 2017. Acestea dispun de o suprafața totală utilă de 27.270 de metri pătrați.

”Anul 2018 a fost un an al adaptării și al schimbărilor. Au apărut servicii noi în oferta ROMEXPO care au facilitat clienților posibilitatea unei promovări mai susținute și șansa diferențierii de concurență: serviciul de suspendare structuri de plafonul pavilioanelor, promovarea prin intermediul casetelor luminoase și a mesh-urilor în interiorul și exteriorul pavilioanelor B. În plus, s-a investit și într-o instalație de aer comprimat, adaptată standardelor internaționale, care să ajute la prezentarea optimă a echipamentelor și utilajelor specifice”, conform ROMEXPO.

În 2019, ROMEXPO organizează 140 de evenimente

ROMEXPO se pregătește pentru deschiderea unui nou sezon de târguri și expoziții.

Din februarie 2019, vizitatorii vor fi din nou așteptați la cele mai importante evenimente tematice pentru industria turistică și hotelieră:

  • Târgul de Turism al României I
  • Romhotel.

Romexpo 2019. Home&deco

Tot în primul semestru al anului 2019 urmează evenimente dedicate industriei de construcții și home&deco: Construct – Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo, Expo Flowers & Garden, precum și altor domenii de interes: Antique Market I, Modexpo, Rommedica, Denta I, Somn Expo, MetalShow & TIB, Inventika, Tibco, Bio Life & Style Expo, Senior Expo, Expo Funerare.

În plus, ROMEXPO redefinește conceptul târgurilor de construcții și home & deco. Două dintre cele mai importante târguri din domeniu, CONSTRUCT EXPO și AMBIENT EXPO, devin o singură manifestare expozițională: CONSTRUCT – AMBIENT EXPO.

Târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine va avea loc în perioada 14 – 17 martie 2019, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO.

Romexpo 2019. SOMN EXPO

Centrul expozițional împreună cu specialiștii din domeniu, precum: medici, nutriționiști, companii, clinici, dar și cu producătorii de mobilă, articole textile și de iluminat, organizează SOMN EXPO – cea mai relaxantă expoziție din România.

Romexpo 2019. Bucharest DigIT Expo

În perioada 12 – 15 iunie 2019, are loc expoziția „Bucharest DigIT Expo”- un proiect nou ce se adresează specialiștilor care înțeleg provocările și oportunitățile digitalizării și inovației tehnologice.

Programul expozițional 2019 poate fi consultat pe site-ul romexpo.ro/program-expozitional-2019/

Citește și Evenimente Romexpo 2019: Lista completă a târgurilor