Stiri: Companii

Romexpo: Două expoziţii B2B în perioada 16-19 mai

04.05.2018

Începând de miercuri – 16 mai, până sâmbătă – 19 mai în pavilionul B2 din Romexpo-Bucureşti vor avea loc două expoziţii B2B: Pack Expo 2018, expoziţia dedicată ambalajelor şi soluţiilor de ambalare din Europa de Sud–Est, şi Expo Shop–Future Retail Solutions, prima expoziţie din ţara noastră dedicată industriei de retail.

Astfel, pentru patru zile, cel mai mare şi mai nou pavilion din centrul expoziţional, se va transforma într-o mega-scenă dedicată industriilor de packaging şi retail.

Pack Expo

La ediţia din acest an a Pack Expo, peste 30% dintre expozanţi provin din 14 ţări: Austria, Bulgaria, Brazilia, China, Italia, Grecia, Marea Britanie, Polonia, Republica Cehă, Turcia, Ungaria, Albania, Slovacia şi România, ceea ce înseamnă o ofertă nouă de produse şi servicii pentru piaţa din România.

Nu mai puţin de 100 de echipamente inovatoare vor fi în funcţiune pe toată perioada târgului, soluţii de ambalare, echipamente pentru producţia de ambalaje, dozare, umplere, marcare şi etichetare, paletizare, logistică, stivuire, design de ambalaj, tehnologii de ambalare pentru industriile de lactate, fructe-legume, patiserie-cofetărie, panificaţie, industria cărnii, non-food, demonstraţii LIVE.

EXPO SHOP – FUTURE RETAIL SOLUTIONS

De asemenea, în perioada 16 – 19 mai 2018, va avea loc evenimentul tip expo & conference EXPO SHOP – Future Retail Solutions, prima expoziţie din ţară dedicată industriei de retail, un eveniment B2B organizat de Euroexpo şi Romexpo, în parteneriat cu revista retail-FMCG.ro.

EXPO SHOP va fi locul în care principalii furnizori de servicii şi echipamente pentru retail îşi vor expune cele mai noi soluţii pentru viitorul în retail, un domeniu aflat într-o continuă mişcare.

Evenimentul se adresează, în primul rând, tuturor comercianţilor – marii retaileri, magazinele online, comercianţii tradiţionali independenţi şi distribuitorii – dar şi producătorilor din industriile conexe (FMCG, DIY, IT&C etc).

Conferinta Future Retail Solutions, pe 17 mai

De la ora 10:00, pe 17 mai are loc Conferinţa Future Retail Solutions, eveniment care îşi propune să aducă în prim-plan, pe de-o parte, cele mai noi servicii, soluţii şi echipamente pentru retail, iar pe de altă parte noutăţi şi trenduri din piaţa de retail.