Stiri: Companii

Romexpo: Începe Târgul Cadourilor de Crăciun

05.12.2017

Târgul Cadourilor de Crăciun are loc la ROMEXPO (Pavilionul C1) în perioada 6-10 decembrie. Timp de cinci zile, cadourile prind viață sub formă de: produse vestimentare şi accesorii (bijuterii, genţi, încălţăminte), cosmetice, obiecte de artă decorativă, decoraţiuni specifice sărbătorilor, brazi, dulciuri şi delicatese tradiţionale de sezon.

Firmele participante se întrec, aşadar, în oferte promoționale și reduceri între 10 și 50%, valabile pe toată perioada târgului.

Intrarea la Târgul Cadourilor de Crăciun este liberă, accesul vizitatorilor începând de miercuri, 6 decembrie, ora 10:00.

Ce găsim la Târgul Cadourilor de Crăciun:

Deliciile gastronomice nu lipsesc din „cămara” lui Moș Crăciun. La Târgul Cadourilor de Crăciun, vizitatorii pot cumpăra atât produse culinare tradiţionale românești, cât și preparate care aparțin culturilor gastronomice ale altor țări.

Nu vor lipsi sortimentele de ceai, cafea și ciocolată, care vin să completeze ofertele propuse de companiile prezente la eveniment.

În plus, vizitatorii târgului vor putea alege din game variate de produse vestimentare de iarnă: canadiene, jachete, veste, tricotaje, șaluri rusești, haine de blană, mantouri, în stiluri diferite, cu elemente moderne, dar și clasice, produse de marochinărie.

Se pot cumpăra şi bijuterii cu pietre și metale prețioase și semiprețioase, perle de cultură, argint și/sau fire de calitate superioara, realizate prin tehnici diferite.

Bărbații nu sunt nici ei uitați, astfel că se pot cumpăra diferite produse destinate domnilor, pornind de la obiecte de vestimentație și până la diverse accesorii (portmonee, genți, cravate, papioane, curele etc).

Oferta companiilor care expun la Târgul Cadourilor de Crăciun include şi o gamă variată de ornamente de brad și decorațiuni de sărbătoare cu motive tradiționale și reinterpretări moderne ale acestora:  – obiecte tradiționale specifice diverselor zone ale țări – brazi naturali și artificiali – globuri de sticlă hand-made.

Serbare pentru Moș Crăciun

În plus, târgul de la Romexpo oferă copiilor prilejul de a se întâlni cu Moș Crăciun în cadrul unor ateliere de arte vizuale, dans și povești.

Program de vizitare – Târgul Cadourilor de Crăciun:

Miercuri – sâmbătă, 6-9 decembrie 2017, orele: 10.00-19.00

Duminică, 10 decembrie  2017, orele: 10.00-18.00

Loc de desfăşurare: Pavilionul C1 – Romexpo Intrarea este liberă.

Alte informații despre evenimente pot fi obținute pe expo-cadou.ro.