Stiri: Companii

Romexpo lansează Târgul de turism al României – ediţia de primăvară 2019

28.06.2018

ROMEXPO, împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România, Asociația Națională a Agențiilor de Turism – ANAT, Organizația Patronală a Turismului Balnear din România – OPTBR, Federația Patronatelor din Turismul Românesc – FPTR, și Asociația Națională de Turism Rural și Ecologic – ANTREC, organizează în perioada 21 – 24 februarie 2019, la cea de-a 41-a ediție a Târgului de Turism al României – Ediția de Primăvară.

Organizat de Romexpo de două ori pe an, târgul de turism va prezenta cele mai noi și interesante oferte de vacanţă, fiind un eveniment adresat agențiilor de turism și touroperatorilor, unităților de cazare și de agrement, precum și prestatorilor de diverse servicii în turism sau autorităților locale, naționale și internaționale.

De asemenea, târgul contribuie la consolidarea industriei turismului din țara noastră prin promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor din ţara noastră dar și prin organizarea de conferințe și sesiuni de dezbateri în care sunt abordate problemele industriei, împreună cu autoritățile din domeniu.

Ediția de primăvară a Târgului de Turism va avea loc în 2019 în cele mai moderne pavilioane Romexpo – Pavilioanele B1 și B2. Cu o suprafață de 27.000 mp, pavilioanele B1 și B2 reprezintă locul ideal pentru găzduirea târgurilor și expozițiilor de talie internațională.

Motive de a participa la ediția de primăvară 2019 a Târgului de Turism:

• Beneficiați de oportunitatea de a va organiza participarea în cele mai moderne pavilioane Romexpo – Pavilioanele B1 și B2;

• Beneficiați de un public targetat interesat de ofertele sezonului estival 2019;

• Întâlniți peste 21.500 de potențiali clienți și parteneri din domeniu;

• Creșterea vânzărilor pe perioada târgului prin semnarea de noi contracte;

• Aflați ultimele informații despre investițiile în turism atât la nivel național, cât și la nivel european;

• Participați la seminarii și prezentări dedicate vizitatorilor specialiști și publicului larg.