ROMHOTEL 2020

ROMHOTEL 2020. Care sunt principalele tendințe din industria de ospitalitate?

27.02.2020

ROMHOTEL 2020. Ediția de anul acesta a Expoziției internaționale de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante – ROMHOTEL – a demonstrat că ospitalitatea se poate transforma în artă când profesioniștii oferă servicii de top. Pentru patru zile, în Pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO, vizitatorii specialiști au găsit soluții și tehnologii de ultimă generație pentru afacerile din domeniul HORECA.

ROMHOTEL 2020. Tendințele anului

În plus, participanții la eveniment au aflat care sunt tendințele anului în materie de:

  • amenajare
  • reamenajare
  • dotare a locațiilor pe care le dețin

ROMHOTEL 2020. Demonstrații culinare

Demonstrațiile culinare avangardiste au fost atracția evenimentului, vizitatorii urmărind cu interes tehnicile gastronomice și sfaturile celor mai renumiți Chefi.

Activități conexe

De asemenea, activitățile conexe, menite să contribuie la specializarea și perfecționarea celor care își desfășoară activitatea în sectorul HORECA, s-au desfășurat cu sprijinul celor de la:

  • Horeca School
  • Atelierele ILBAH
  • Barista School România

ROMHOTEL 2020. Business networking

Evenimentul din acest an a avut și o latură de business networking. Profesioniștii din domeniu au discutat pe tema provocărilor cu care se confruntă industria ospitalității la nivel național și internațional.

Cei interesați de promovarea unei alimentații sănătoase au participat la Seminarul despre nutriție și alimentație, organizat de Horeca School.

Ce spun organizatorii?

”Le mulțumim celor care au fost alături de noi la ROMHOTEL 2020 și îi felicităm pentru modul în care și-au reprezentat compania la expoziție! Produsele și serviciile HORECA de calitate, arta culinară prezentată în cadrul activităților conexe și sfaturile specialiștilor din domeniu au contribuit la creșterea nivelului de profesionalism din industria ospitalității și au stimulat concurența loială în acest mediu de afaceri”, au anunțat organizatorii evenimentului.

Citește și Ajutor de stat TAROM. Anunțul făcut de Comisia Europeană

 

 

 

Citiți și despre: