Stiri: Stiri

Rompetrol are planuri de extindere în Georgia și Moldova

03.06.2014

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 6 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2900

Subsidiarele KMG International, Rompetrol Georgia și Moldova, au inaugurat nouă stații de distribuție de la începutul anului și pînă acum. Rețeaua de distribuție din cele două țări a ajuns așadar la 128 de puncte de alimentare.

Noile benzinării sunt concepute după noul concept premium de distribuție, cu elemente noi de identificare vizuală a brandului Rompetrol, finisaje de calitate și o arhitectură diferită a stației.

Compania intenționează să deschidă alte 10 benzinării în aceste țări până la finalul anului 2014.

Experiența din ultimii ani din cele două țări, precum și rezultatele celor două subsidiare au o contribuție importantă în strategia pe termen lung a companiei, de dezvoltare a segmentului de retail în regiunea Mării Negre și Europei de vest, susținută de unicul nostru acționar – KazMunayGas. În perioada următoare, obiectivul nostru este de a dezvolta activitățile cu potențial din Europa de sud – est, în funcție de condițiile de piață – a declarat Cătălin Dumitru, Vicepreședinte al KMG International.

Rompetrol Georgia operează acum 71 de stații și două depozite de carburanți în portul Batumi și Tbilisi, cu o capacitate totală de 35.000 mc. Rompetrol Moldova vizează creșterea veniturilor din activitățile adiacente vânzărilor de carburanți, investind în dezvoltarea a 14 magazine în cadrul rețelei de vânzare cu amănuntul.