Stiri: Energie

Rompetrol benzinarie statie alimentare

Se deschide o nouă benzinărie Rompetrol în Craiova

26.09.2019

Rompetrol benzinărie. Rompetrol Downstream – divizia de retail a Grupului KMG International în țara noastră, a inaugurat a cincea stație de carburanți Rompetrol din municipiul Craiova. Aceasta este situată pe strada Henry Ford, nr. 12.

Rompetrol benzinărie. Investiția totală se ridică la 1,5 milioane de dolari

Investiția totală pentru deschidere este de 1,5 milioane de dolari. Noua benzinărie Rompetrol Craiova asigură crearea a 15 noi locuri de muncă.

Ce spune directorul Rompetrol despre strategia de extindere a companiei?

„Noua stație face parte din strategia companiei de extindere a rețelei de distribuție la nivel național și consolidarea prezenței în puncte cheie pentru activitatea noastră, fiind a 11-a stație deschisă în acest an. Aceasta ne permite să fim mai aproape de clienții noștri și să venim în întampinarea acestora cu produsele și serviciile de înaltă calitate”, declară Serghei Sevcenco, directorul general al Rompetrol Downstream.

Rompetrol benzinărie. Noua stație se adresează în special locuitorilor municipiului Craiova.

Rompetrol benzinărie. Creșterea cantităților de carburanți vândute în stațiile companiei

Rompetrol Downstream și Rompetrol Gas au raportat în perioada ianuarie – iunie 2019 o creștere cu 7% a cantităților totale de carburanți comercializați (benzină, motorină, GPL) pe plan intern.

Creșterea a fost susținută de extinderea rețelei de distribuție și de o majorare importantă pe segmentul NFR (non-fuel retail).

Rafinăria Petromidia Năvodari

Rompetrol benzinărie. Un factor al creșterilor cantităților vândute și a valorii obținute este reprezentat de carburanții produși la rafinăria Petromidia Năvodari care, prin programele de investiții în modernizarea și conformarea instalațiilor sale, reușește constant să se mențină la standarde înalte de calitate.

Citește și Finanțări IMM-uri BCR. Fondul European de Investiții și Banca Comerciala Română au semnat actul adițional de majorare a acordului de garantare în cadrul Programului Inițiativa pentru IMM-uri. Anunțul făcut de bancă