Rompetrol investește 18 milioane de dolari în modernizarea stațiilor

25.07.2014

Rompetrol Downstream a modernizat, de la începutul anului și până în prezent, 38 de stații de distribuție de carburanți. Lucrările s-au axat pe înlocuirea elementelor de identitate vizuală cu noul logo Rompetrol, dar și în diferite lucrări exterioare. Până la finalul anului curent, vor fi modernizate alte 52 de benzinării, inclusiv cele 20 de magazine din cadrul stațiilor vizate. Investiția totală este estimată de companie la 18 milioane de dolari.

Ne dorim ca prin îmbunătățirile pe care le aducem să continuăm modelul dinamic și inovator al companiei, de a identifica și oferi clienților servicii și produse variate, într-un ambient modern. Produsele de calitate obținute în cadrul rafinăriei Petromidia vor fi distribuite în cadrul conceptului premium care va fi regăsit în întreaga rețea Rompetrol, precum și în 15 stații noi, în perioada următoare – a declarat Cătălin Dumitru, vicepreședinte al KMG International.

Stațiile care fac parte din programul de modernizare sunt cele de pe rutele importante, iar principalele orașe vizate sunt București, Constanța, Brașov, Arad, Craiova, Bacău, Ploiești, precum și cele situate pe autostrada Soarelui, 4 stații LITRO, aflate la km 88 și 139.

În țara noastră, Rompetrol operează peste 750 puncte de distribuţie carburanţi, alte 230 de staţii GPL auto, 9.000 de puncte de distribuţie butelii şi 3 staţii de îmbuteliere GPL.

Citiți și despre: