Stiri: Companii

Romstal implementează un proiect de creștere a competitivității prin calificarea angajaților

19.06.2014

Romstal a anunţat demararea proiectului strategic “Creșterea competitivității economice prin (re)calificarea angajaților din domeniul instalațiilor – CALIN”. Proiectul își începe activitatea de dezvoltare a capitalului uman printr-un program integrat de informare, orientare, consiliere și formare profesională continuă pentru 700 de angajați din domeniul instalațiilor, în cinci regiuni de dezvoltare ale ţării.

Proiectul este realizat de Romstal IMEX SRL în parteneriat cu Dekon Business Solutions SRL.

Durata proiectului este de 18 luni și se desfășoară în perioada aprilie 2014-octombrie 2015, fiind cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară nr. 2: Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii, Domeniul major de intervenţie 2.3: Acces și participare la formare profesională continuă.

„Proiectul CALIN are ca obiectiv principal îmbunătățirea accesului la formare profesională continuă, prin calificarea/ recalificarea completă a 700 de angajați din domeniul instalațiilor și a comercializării de produse tehnico-sanitare și gaze din 5 regiuni de dezvoltare ale României: București, Dolj, Hunedoara, Mureș și Suceava. Obiectivele specifice ale proiectului vizează promovarea beneficiilor participării la programe de calificare și furnizarea de servicii de orientare și consiliere pentru 700 de angajați din domeniul instalațiilor și creșterea participării la formarea profesională continuă prin dezvoltarea și furnizarea de programe de calificare pentru publicul țintă selectat”, au anunţat reprezentanţii Romstal, într-un comunicat de presă.