ROMTHERM 2019 Romexpo

ROMTHERM 2019, evenimentul diversității și calității în domeniul instalațiilor

11.03.2019

ROMTHERM 2019, evenimentul diversității și calității în domeniul instalațiilor, va avea loc în perioada 14 -17 martie, la Romexpo. Târgul se adresează vizitatorilor specialiști ce își desfășoară activitatea în industria instalațiilor, echipamentelor de încălzire, răcire și de condiționare a aerului.

Târgul ROMTHERM 2019 are un grad de internaționalizare de 44%. Mai exact, firme din 9 țări participă la ROMTHERM cu tehnologii de ultimă generație, sortimente de accesorii și instalații care asigură o funcționare cât mai bună a construcțiilor: Austria, Croația, Grecia, Ungaria, Italia, România, Serbia, Turcia, Ucraina.

ROMTHERM 2019 Romexpo. Diversitate și calitate

Evenimentul reunește expozanți cunoscuți pentru diversitatea și calitatea produselor și reprezintă cadrul profesionist pentru stabilirea de relații de afaceri între specialiști și firmele care produc, importă și comercializează produsele din acest sector.

”Producători și importatori de instalații de ventilare, încălzire, alimentare cu apă, instalații tehnologice și termice, produse și echipamente cu rol în securitatea la incendiu și-au anunțat prezența la expoziție”, a anunțat organizatorul târgului.

ROMTHERM 2019 Romexpo. Oferte speciale

Companiile participante vin cu oferte speciale pentru cei interesați de achiziționarea anumitor produse sau servicii. De asemenea, pe parcursul celor patru zile, vizitatorii specialiști pot participa la demonstrații și chiar beneficia de consultanță cu privire la instalațiile pe care doresc să le achiziționeze.

ROMTHERM 2019 este organizat de ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

ROMTHERM 2019 Romexpo. Evenimentul se desfășoară concomitent cu:

  • MOBILA EXPO
  • CONSTRUCT – AMBIENT EXPO
  • EXPO FLOWERS & GARDEN
  • ANTIQUE MARKET I
  • MODEXPO I

Mai multe informații despre expoziția internațională pe: www.romtherm.ro

ROMTHERM 2019 Romexpo. Program de vizitare

14 – 16 martie 2019 (joi – sâmbătă): între 10:00 – 18:00;
17 martie 2019 (duminică): între 10:00 – 16:00.

Bilet intrare: 20 de lei.

Citește și Rezultate financiare bune pentru Globalworth, în 2018

 

Citiți și despre: