Stiri: Energie

ROTTCO va conecta benzinăriile independente într-o rețea de distribuție

24.05.2016

ROTTCO va conecta benzinăriile independente într-o rețea de distribuție a carburanților modernă și eficientă. Astfel, compania a anunţat că a demarat un proiect în domeniul extrem de competitiv al distribuției de carburanți care să ofere benzinăriilor independente o alternativă de stabilizare, de dezvoltare și de creștere a valorii afacerii proprietarilor independenți de stații precum și de creștere a competitivității care se poate realiza doar prin accesul la servicii integrate specifice rețelelor.

Proiectul ROTTCO SYNERGY va lega stațiile independente într-o rețea coordonată, conectată și interactivă, cu promovare și comunicare specifică și unitară, beneficiind de pe urma experienței și pregătirii tuturor membrilor ei și a utilizării unei mărci comune la nivel național.

Noua rețea de benzinării ale antreprenorilor independenți va vinde carburanți de aceeași calitate cu a marilor rețele de distribuție a produselor petroliere, membrii rețelei având în continuare opțiunea de a-și alege furnizorii produselor, respectând condițiile fiscale și de calitate specifice.

Obiectivele proiectului sunt reprezentate de creșterea calității serviciilor și asigurarea unor standarde competitive pentru deținătorii de stații independente în cadrul unei rețele precum și creșterea performanțelor acestora.

În acest proiect, ROTTCO va finanța în mare parte standardizarea, integrarea și interoperarea informațională a benzinăriilor și va coordona programele de marketing și publicitate la nivel de rețea, având ca scop creșterea competitivității lor și îmbunătățirea percepției consumatorilor față de ele.