Stiri: Companii

Roxana Dobrescu, spekerul evenimentului Meet the WOMAN din 9 decembrie

25.11.2015

Roxana Dobrescu, Senior HR Manager AVON România & Moldova, este speakerul ediţiei din 9 decembrie a evenimentului Meet the WOMAN. Conferinţa va fi organizată la Ernst & Young Bucharest Tower Center, de către Femei în Afaceri în Bucureşti, iar principala temă va fi următoarea: „Echipa este mai mult decât suma membrilor săi – despre coeziune şi managementul conflictelor”

Meet the WOMAN! este un eveniment de business networking care are loc lunar şi se adresează atât antreprenoarelor, cât şi femeilor care lucrează în companii şi sunt specialiste într-un domeniu de activitate.

„Fiecare dintre noi ne aflăm în cel puţin una dintre aceste poziţii: de coordonator sau de membru al unei echipe. Indiferent de locul sau de rolul nostru în echipa, împreună cu Roxana Dobrescu vom află de ce este nevoie pentru că această să funcţioneze şi să existe productivitate, fără că fiecare mică neînţelegere între membri să tulbure ritmul normal de lucru, cum să gestionăm eficient conflictele şi să conştientizăm importantă coeziunii pentru a avea succes împreună”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

Roxana Dobrescu deţine de o experienţă de peste 10 ani în resurse umane, ea făcând parte din proiecte interesante, atât în asociaţia de profesionişti HR Club, cât şi în companii mari precum Xerox sau Bergenbier. Absolventă a Facultăţii de Psihologie şi certificată în Personnel Practice (Codecs & CIPD), simte că resursele

De asemenea, evenimentul Meet the WOMAN îl va avea prezent şi pe Paul Renaud, Executive Coach şi autor al cărţii „A Networking Book”, ce va prezenta cele mai bune tehnici de networking şi beneficiile conectării cu alte persoane.

Taxa de participare la eveniment este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).
Accesul la eveniment se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri beneficiază de 25% discount din costul taxei de participare.