Stiri: Logistica

Ryanair a lansat o nouă rută din București către Atena

10.12.2015

Ryanair a lansat, ieri, o nouă rută din București către Atena, ce va opera cu o frecvență zilnică începând cu sfârșitul lunii martie. Acest serviciu face parte din planul de extindere semnificativă a orarului de vară al anului 2016 pentru București.

Cu nouă rute în total, incluzând și cele patru noi rute către Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa și Roma Ciampino, Ryanair va transporta 1.2 milioane de clienți pe an din sau spre București şi va susține 900 de locuri de muncă aflate în strânsă legătură cu activitățile Aeroportului București.

“Ryanair are plăcerea să anunțe lansarea unei noi rute din București către Atena, ce va opera zboruri zilnice începând cu sfârșitul lunii Martie, și care face parte din orarul nostru de vară 2016 extins substantial pentru București. Cu nouă rute în total, aici fiind incluse și cele patru rute către Italia lansate de curând, Ryanair va transporta 1.2 milioane de pasageri pe an și va susține 900 de locuri de muncă, la București”, a afirmat Denis Barabas, din cadrul Ryanair.

Pasagerii români aleg în acest moment Ryanair pentru tarifele noastre mici, serviciu lider în ceea ce privește grija față de clienți, dar și gama variată de rute. Toți clienții pot acum să-și rezerve zborurile chiar și mai devreme pe site-ul companiei, să folosească aplicația pentru smartphone-uri ce oferă cartea de îmbarcare pe mobil, să transporte al doilea bagaj de mână gratis, să își rezerve locurile preferate în aeronavă și să beneficieze de avantajele serviciilor Family Extra și Business Plus.

„Clienții noștri se pot folosi de dispozitivele electronice personale pe întreaga durată a zborului, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai multe decât doar tarife reduse”, a mai spus Denis Barabas.

Pentru a sărbători lansarea noii noastre rute din București către Atena, Ryanair scoate la vânzare rezervarea locurilor la prețul promoțional de numai 29.99 euro, pentru călătorii în aprilie și mai.