Stiri: Logistica

Ryanair a lansat o nouă rută din București către Milano

03.12.2015

Compania aeriană Ryanair a lansat ieri o nouă rută din București către Milano Malpensa (Italia), cu o frecvență de patru zboruri pe săptămână. Aceast nou zbor faceparte a orarului de iarnă din capitala României.

Astfel, în această iarnă, clienții români, dar și turiștii, pot alege să călătorească la cele mai mici tarife pe una din cele 8 rute de iarnă ale Ryanair din București. Aceștia trebuie să se aștepte la viitoare noi îmbunătățiri pe care Ryanair le pregătește ca parte a programului “Always Getting Better” (AGB), și care includ noi baze, un nou sit web personalizat, o nouă aplicație pentru smartphone-uri, noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului și un meniu de bord variat.

“Avem plăcerea să marcăm lansarea primului nostru zbor către Milano Malpensa, o nouă rută din București cu o frecvență de 4 zboruri pe săptămână și parte a programului de iarnă. Clienții români și turiștii trebuie să se aștepte la noi suprize în următoarele luni, printre care un nou sit web revoluționar ce include și opțiunea “păstrează tariful”, recenzii reale pentru destinațiile operate de Ryanair, meniu de bord îmbunătățit, noi uniforme pentru membrii echipajului, noi interioare ale aeronavelor, dar și multe alte noutăți pentru cel de-al 3-lea an al AGB, toate pentru că noi oferim mai multe decât doar tarife mici”, a afirmat Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România, în cadrul Ryanair.