Stiri: Logistica

Ryanair a lansat programul de vară 2016. Ce curse noi a introdus compania aeriană?

18.09.2015

Ryanair a lansat astăzi programul de vară 2016 din București. Acesta include patru noi rute către Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa și Roma. Noile rute ale companiei aeriene vor transporta 1,1 milioane de pasageri pe an și vor susține aproximativ 800 de locuri de muncă din activități comerciale și servicii conectate Aeroportului Henri Coandă București (OTP).

Românii pot alege din cele opt noi rute din cadrul programului de vară 2016, pentru tarifele mici ale Ryanair și pentru viitoarele îmbunătățiri care sunt aduse de programul “Always Getting Better” (AGB)

“Ryanair are plăcerea să anunțe lansarea Programului de Vară 2016 pentru București, ce aduce 4 noi rute către Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa și Roma Ciampino, și 8 rute în total, care vor transporta 1.1 Milioane de clienți pe an și vor susține 800 de locuri de muncă din activăți comerciale și servicii conectate Aeroportului Henri Coandă București”, a spus David O’Brien, din cadrul Ryanair.

Acesta a mai spus că Ryanair, fiind cea mai mare companie aeriană din Europa, urmăreşte ca pe viitor să crească traficul de pasageri, numărul de rute și locurile de muncă existente pe Aeroportul Otopeni, precum și conectarea cu centrele de business cheie ale Europei.

„Ca urmare a lărgirii rețelei noastre de rute, cea mai mare din Europa, facem din Ryanair alegerea ideală atât pentru clienții Business, cât și pentru cei de călătorii de plăcere. Pentru a sărbători lansarea noului nostru program de vară 2016 pentru București, oferim spre vânzare 100,000 de locuri din cadrul întregii noastre rețele de rute din Europa, la prețuri promoționale care încep de la 19,99 euro. Acestea pot fi rezervate până luni, 21 septembrie”, a mai spus David O’Brien.