Ryanair a lansat un nou serviciu

Compania aeriană Ryanair a lansat un nou serviciu. Mai exact, este vorba de o nouă platformă de transferuri susținută de CarTrawler, permițându-le clienților operatorului aerian să-și rezerve o gamă largă de servicii de transport la sol, care includ ofertele de taxi, șoferi, autocare, autobuze și de trenuri toate la cele mai mici prețuri pe pagina web Ryanair.com.

Ryanair Transfers, care este disponibil pe Ryanair.com, le oferă clienților o conexiune directă la opțiunile de transfer terestre din 33 de țări europene, și e ultima din seria de îmbunătățiri din cadrul programului “Always Getting Better”.

“Suntem încântați să lansăm Ryanair Transfers, noua noastră platformă de rezervări de servicii de transfer la sol, susținută de CarTrawler, care le oferă cele mai convenabile soluții de transport terestru celor 129 de milioane de clienți ai noștri. Aceasta e ultima din seria de îmbunătățiri din cadrul programului “Always Getting Better”. Clienții Ryanair se bucură deja de cele mai mici tarife din Europa, și, de asemenea, acest nou produs le va garanta cele mai mici prețuri pentru transferurile terestre”, a spus Greg O’Gorman, Ryanair.

De asemenea, Aileen McCormack, CarTrawler, a declarat că Ryanair Transfers, susținut de CarTrawler, le oferă clienților mai multe soluții de transfer cu servicii de taxi, șoferi, bilete de autobuz, autocare și trenuri, acesta fiind un nou pas înainte pentru Ryanair în devenirea unui “Amazon al Călătoriilor”.

„Cu inteligență vom selecta și oferi diverse modalități de transport la sol pentru fiecare stadiu al călătoriei clienților. Acesta e un prim parteneriat mondial dintre cel mai mare website din lume al unei companii aeriene, și cel mai mare furnizor mondial de servicii de mobilitate “Business to Business”, a afirmat acesta.