Ryanair aniversează 30 de ani de la primul zbor

08.07.2015

Compania aeriană Ryanair a aniversat ieri 30 de ani de la primul zbor, lansând cu această ocazie vânzarea promoțională a unui număr de un million de locuri de pe întreaga rețea de rute la prețul special de 19.85 euro.

De la momentul decolării primului său avion, la 8 iulie 1985, Ryanair a crescut continuu. Astfel, în cei 30 de ani, de la o singură rută (Waterford to London Gatwick) a ajuns la 1,600 rute, de de la 2 țări, la 30 în prezent, din Europa și Africa de Nord şi de la 4 zboruri zilnice, la peste 1,600 de zboruri.
Dacă în urmă cu 30 de ani compania deţinea o singură aeronavă, acum a ajuns la 315 aerovave. De asemenea, Ryanair a ajuns de la o echipă de 51 de persoane, la peste 9,500 de profesioniști în aviație ce totalizează 45 de naționalități şi de de la transportarea a 5,000 de pasageri anual, la atingerea a unui număr de 100 de milioane pe an, și 750 de milioane total transportați.

Pentru a marca cea de-a 30-a aniversare a zilei sale de naștere, Ryanair lanseară vânzarea a un milion de locuri de pe întreaga sa rețea europeană la prețul promoțional de 19.85 euro, pentru călătorii în perioada Septembrie – Ianuarie. Locurile speciale de aniversare pot fi rezervate direct de pe site-ul Ryanair.com, începând de miercuri, 8 iulie, ora 00.01, până duminică, 12 iulie, ora 24.00.

“Miercuri, 8 iulie, am marcat aniversarea primului zbor Ryanair pe ruta Waterford – Gatwick, iar pentru a celebra momentul și a le mulțumi clientilor noștri, ne întoarcem la anul 1985 – locuri de vânzare la prețul de €19.85. Ryanair a revoluționat și democratizat călătoriile aeriene din Europa de 30 de ani. Am crescut pentru a deveni cea mai mare companie aeriană europeană transportând 100 de milioane de pasageri annual între cele 30 de țări pe care operăm. În acest fel am făcut ca pasagerii europeni să economisească peste 11 miliarde de euro în fiecare an alegând Ryanair în detrimental competitorilor ce practică tarife mari. Un lucru ce a rămas neschimbat sunt tarifele noastre mici. Continuăm să oferim Europei cele mai mici tarife, cea mai mare rețea de rute și cel mai bun serviciu. Tarifele promoționale de €19.85 pentru cele un milion de locuri scoase la vânzare pe întreaga rețea de rute, sunt valabile începând de miercuri, cu călătorii în perioada Septembrie – Ianuarie. Pot fi rezervate pe site-ul Ryanair.com până duminică, 12 iulie, la miezul nopții”, a spus Ryanair’s Chief Marketing Officer, Kenny Jacobs.

 

 

Citiți și despre: