Stiri: Logistica

Ryanair are un nou director al departamentului de Afaceri Publice

06.01.2016

Compania aeriană Ryanair a anunțat astăzi numirea lui Cristian Samoilovich la conducerea departamentului de Afaceri Publice. Acesta s-a alăturat echipei Ryanair după ce în trecut a gestionat Departmanetul de Politici Publice Europene în cadrul Uber.

“Sunt încântat să fiu numit la conducerea Departamentului de Afaceri Publice al Ryanair, cea mai mare companie aeriană Europeană. Este o perioadă foarte interesantă pentru Ryanair, cu planuri de creștere extraordinare, și sunt nerăbdător să colaborăm strâns cu Uniunea Europeană și guvernele naționale pentru a le oferi clienților și mai multe opțiuni pentru tarife reduse”, a declarat Cristian Samoilovich.

Cristian Samoilovich vine cu o bogată experiență în afaceri guvernamentale obținută în perioada în care a făcut parte din echipele Boeing și Airbus și va gestiona Afacerile Publice ale Ryanair în angajamentele asumate cu instituțiile UE, dar și guvernele Europene.

“Suntem fericiți să-l numim pe Cristian Samoilovich la conducerea Departamentului de Afaceri Publice. Cunoștințele și bogata sa experiență profesională sunt valoroase pentru Ryanair în relaționarea cu Uniunea Europeană pentru creșterea competivității din cadrul industriei de transport aviatic, în beneficiul clienților”, a afirmat Juliusz Komorek, Chief Legal & Regulatory Officer, Ryanair.