Ryanair închide baza din Timişoara

23.02.2018

Compania aeriană Ryanair a anunţat că va închide baza sa din Timișoara, cu o aeronavă alocată, începând cu 25 martie, anul curent. Două rute către Milano și București din/către Timișoara vor continua să fie operate cu aeronave alocate altor baze pe durata programului Vara 2018.

Clienții afectați vor fi notificați prin email și SMS, prezentându-li-se opțiunile disponibile – ramburs întreg sau transfer gratuit pe o rută alternativă.

Decizia Ryanair vine din cauza performanței comerciale slabe, într-un moment în care cererea pentru o aeronavă Ryanair crește pe alte aeroporturi din Europa.

“Regretăm închiderea bazei noastre din Timișoara, cu o aeronavă alocată, începând cu 25 martie, care se datorează perfomanței comerciale slabe. Două rute către Milano și București vor continua să fie operate cu aeronave externe, ca parte a programului Vara 2018. Toți clienții afectați vor fi notificați prin email sau SMS, și li se vor face cunoscute opțiunile disponibile – fie un ramburs complet sau un transfer gratuit pe o rută alternativă. Programul curent de iarnă al Ryanair, care include cele șapte rute din Timișoara, va continua să fie operat conform planificării până la închiderea bazei pe 25 martie, și ne prezentăm scuze sincere clienților incomodați de această decizie”, a anunţat David O’Brien, Chief Commercial Officer.

 

 

 

Citiți și despre: