Ryanair: Interes record pentru biletele la preţuri reduse

10.07.2015

Ryanair a înregistrat un interes record din partea clienților din întreaga Europă pentru cele un milion de locuri vândute la prețul promoțional de 19.85 euro. Tichetele au fost scoase la vânzare, marți, 7 iulie, cu ocazia sărbătoririi celei de-a 30-a aniversări Ryanair de la data primului zbor. Doar în ziua lansării ofertei, rezervările au atins 400.000, iar traficul pe Ryanair.com s-a dublat.

Barcelona s-a dovedit a fi cea mai populară destinație aleasă de clienții Ryanair, care au știut să profite de această ofertă specială aniversară, în timp ce clienții italieni au fost cei mai rapizi la rezervarea de bilete la prețuri promoționale.

Ca răspuns la cererea fără precedent, Ryanair recomandă clienților folosirea celei mai simple metode de identificare a rutelor ce încă mai au tariful redus, și anume Fare Finder, funcție ce se găsește pe site-ul Ryanair.com.

Clienții trebuie să seteze prețul maxim pe care vor să-l plătească la 20.00 euro și imediat după, vor putea identifica toate destinațiile pe care mai pot, încă, să călătorească rezervând cu doar 19.85 euro sau chiar mai puțin.

“Am rămas uimiți de răspunsul primit din partea clienților cu ocazia lansării vânzării promoționale de locuri la prețul de 19.85 euro și de numărul mare de comenzi primite din partea clienților în prima zi. Deja au fost cumpărate mai mult de 400.000 din cele 1 milion de locuri scoase la vânzare și ne așteptăm ca numărul acestora să crească în următoarele zile, în concordanță cu traficul de pe site-ul Ryanair.com, unde clienții noștri știu să profite la maximum de generozitatea noastră festivă”, a afirmat Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer Ryanair.