Stiri: Logistica

Ryanair introduce zboruri suplimentare către Timişoara

13.09.2017

Compania aeriană Ryanair a anunţat astăzi, 13 septembrie, că a programat 26 de zboruri suplimentare pe ruta București – Timișoara și retur, pentru perioada vacanțelor de iarnă. Astfel, operatorul aerian le oferă clienților chiar mai multe escapade la tarife reduse, cu peste 4,900 de locuri extra, disponibile acum.

Clienții aleg Ryanair pentru tarifele reduse, serviciu clienți lider în industrie, precum şi pentru o vastă alegere de rute. De asemenea, compania precizează că clienţii săi trebuie să se aștepte în continuare la noi îmbunătățiri, parte a programului “Always Getting Better”, care include mai multe rute, noi dezvoltări digitale și tarife chiar mai mici.

„Ryanair este încântată să introducă 26 de zboruri suplimentare pe ruta noastră românească București – Timișoara, cu peste 4,900 de locuri adiționale, disponibile pentru rezervări pe pagina web Ryanair.com – oferindu-le clienților noi oportunități de escapade la tarife reduse în perioada vacanțelor de iarnă. Pentru a sărbători aceste zboruri extra, scoatem la vânzare locuri pentru ruta București – Timișoara de la doar 4.99€, pentru călătorii în perioada noiembrie – martie, și care sunt acum disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Vineri, 15 septembrie. Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie să se grabească și să acceseze ryanair.com/ro pentru rezervări”, a spus Olga Pawlonka, Ryanair.