Stiri: Logistica

Curse noi RyanAir Sibiu

RyanAir lansează noi curse din Sibiu

28.07.2021

Curse noi RyanAir Sibiu. RyanAir anunţă încă două rute de la Sibiu. Astfel, compania aeriană îşi extinde operaţiunile de la Aeroportul Internaţional Sibiu şi anunţă lansarea a încă două noi rute care vor conecta direct Sibiul cu Milano Malpensa, Italia începând cu 31 octombrie şi Liverpool, Marea Britanie începând cu 1 noiembrie. Noile rute vor fi operate cu câte două frecvenţe săptămânale fiecare. Biletele către aceste noi destinaţii au fost deja puse în vânzare pe website-ul companiei aeriene.

Curse noi RyanAir Sibiu. Anunţ important

„Angajamentul asumat de întreaga echipă a aeroportului sibian faţă de comunitatea deservită se concretizează în noi oportunităţi de călătorie. Accesul la cât mai multe pieţe, (re)stabilirea conectivităţii regionale şi a călătoriilor internaţionale este şi va fi esenţială pentru redresarea economică a regiunii pe măsură ce vom ieşi din efectele pandemiei „, a declarat Daniela Cîmpean, preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu.

Zborurile din Sibiu

La ora actuală, RyanAir operează de la Sibiu zboruri directe spre Veneţia Treviso – Italia în zilele de marţi şi sâmbătă, spre Corfu – Grecia în zilele de marţi şi sâmbătă şi spre Bologna – Italia, în zilele de luni şi vineri. De asemenea, reamintim faptul că din sezonul de iarnă compania aeriană va opera zboruri directe şi spre Billund, Danemarca.

„Faptul că operatorii aerieni îndrăznesc să investească după aceste momente dificile este o dovadă clară a poziţiei şi potenţialului de trafic al aeroportului din Sibiu. De-a lungul pandemiei, am continuat să planificăm în avans cu partenerii noştri operatori aerieni noi oportunităţi de călătorie, rămânând încrezători că pasagerii se vor întoarce la călătoriile internaţionale.”, a declarat Marius Ioan GÎRDEA, director general al Aeroportului Internaţional Sibiu.

Citeşte şi Ryanair: Atenționăm clienții să evite site-urile precum Skyscanner!