Stiri: Logistica

Ryanair lansează noi promoţii: bilete de avion de la 15 euro

24.07.2017

Compania aeriană Ryanair a lansat, o nouă campanie promoţională, valabilă pentru două zile, inclusiv astăzi. “Marele Îngheț” este, aşadar, promoția masivă de vânzare de locuri, cu tarife începând de la doar 14.99 euro pe mai mult de 500,000 de locuri de pe întreaga rețea europeană pentru călătorii din septembrie în ianuarie, oferindu-le clienților economii și mai mari.

Aceste locuri promoționale, la tarife incredibile, sunt acum disponibile și pot fi rezervate înainte de miezul nopții, marți (25 iulie) doar pe pagina oficială Ryanair.com.

“Cu ‘Marele îngheț’ nu a fost vreodată un timp mai bun pentru rezervarea unei escapade de toamnă sau iarnă la tarif redus. Înghețăm tarife la un minim de doar 14.99€ pentru mai mult de 500,000 de locuri de pe întreaga rețea europeană, pentru călătorii din septembrie până în ianuarie. Această ofertă extraordinară se va încheia la miezul nopții, marți (25 iulie), așa că invităm clienții să se grăbească pentru a-și securiza o vacanță la tarif redus”, a spus Robin Kiely, Ryanair.