Ryanair lansează o nouă rută din Bucureşti

18.01.2018

Compania aeriană Ryanair a lansat o nouă rută din București către Marsilia, care fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale, parte a programului de iarnă 2018, care va fi pus în vânzare luna viitoare pe pagina web a operatorului aerian.

Aceasta este prima noutate a programului de iarnă 2018 Ryanair, și clienții români, dar și vizitatorii se pot bucura de tarife chiar mai mici, dar și de ultimele îmbunătățiri ale programului “Always Getting Better” care includ:

  • Tarife reduse pentru bagajele înregistrate – o taxă de 25€ pentru un bagaj de 20kg
    Zboruri de legătură în Milano, Roma și Porto
  • 20 de rute lung curier Air Europa din Madrid, la vânzare pe Ryanair.com
  • Un nou parteneriat cu Erasmus Network, ce le oferă studenților reduceri și o platformă de rezervări dedicată
  • Recunoașterea vocală Alexa pentru căutarea zborurilor, hotelurilor și verificarea situației zborurilor pe Ryanair.com
  • Un nou website Ryanair Rooms și o nouă aplicație

“Ne bucurăm să anunțăm o nouă rută din București către Marsilia, cu o frecvență de două zboruri săptămânale, parte a programului de iarnă 2018. Aceasta este prima din noile rute ale programului de iarnă 2018, și clienții români, dar și vizitatorii trebuie să se aștepte în continuare la tarife chiar mai mici și noi îmbunătățiri ale programului “Always Getting Better”. Pentru a sărbători, scoatem la vânzare locuri din București de la doar 9.99€ pentru călătorii în perioada ianuarie – aprilie, și care sunt acum disponibile pentru rezervări până Vineri, 19 ianuarie. Pentru a nu rata epuizarea acestor locuri la tarife reduse, clienții trebuie să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări”, a spus Olga Pawlonka, Ryanair.

 

 

 

Citiți și despre: