Ryanair lansează o nouă rută din Craiova către Valencia. Cât costă un bilet de avion?

17.02.2016

Compania aeriană Ryanair va lansa o nouă rută din Craiova către Valencia, începând cu luna noiembrie 2016, ce va aduce peste 33,000 de clienți pe an pe Aeroportul Craiova, acesta fiind al 3-lea aeroport Ryanair din ţara noastră. Noua rută va fi operată cu o frecvență de 2 zboruri săptămânale.

Ryanair sărbătorește lansarea noii sale rute din Craiova către Valencia prin scoaterea la vânzare a locurilor la preț promoțional, începând de la 24.99 de euro , pentru călătoriile efectuate în noiembrie. Aceste locuri promoționale pot fi rezervate direct pe site-ul companiei, până cel tarziu miercuri, la miezul nopţii.

“Suntem fericiți să anunțăm o nouă rută din Craiova către/din Valencia, începând cu luna Noiembrie, care este deja disponibilă pentru rezervări pe www.ryanair.com. Noul serviciu va opera cu o frecvență de două zboruri săptămânale și va aduce anual peste 33,000 de clienți noi pe Aeroportul Craiova”, a spus Denis Barabas, Sales & Marketing Romania and CEE.

Conform acestuia, pasagerii Români aleg în acest moment Ryanair pentru tarifele noastre mici, serviciu lider în ceea ce privește grija față de clienți, dar și gama variată de rute.

„Toți clienții Ryanair pot acum să-și rezerve zborurile chiar și mai devreme pe sit-ul nostru web îmbunătățit, să folosească aplicația pentru smartphone-uri ce oferă cartea de îmbarcare pe mobil, să transporte al doilea bagaj de mână gratis, să își rezerve locurile preferate în aeronavă și să beneficieze de avantajele serviciilor Family Extra și Business Plus. De asemenea, clienții noștri se pot folosi de dispozitivele electronice personale pe întreaga durată a zborului, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai multe decât doar tarife reduse”, a mai spus acesta.

 

 

Citiți și despre: