Stiri: Logistica

Ryanair lansează o platformă de rezervări pentru studenţii Erasmus

18.08.2017

Compania aeriană Ryanair a anunţat lansarea unei noi platforme de rezervări, în colaborare cu Erasmus Student Network, oferindu-le aşadar studenților Erasmus tarife reduse, bagaje gratuite și oferte de călătorie personalizate.

Fiind parte a programului “Always Getting Better” Anul 4, acest parteneriat oferă studenților Erasmus un portal de rezervări dedicat ESN, unde aceștia pot beneficia de:

  • 15% reducere la zboruri pe pagina web Ryanair.com
  • Un bagaj înregistrat gratuit pentru fiecare zbor rezervat
  • Oferte de călătorie săptămânale ce permit studenților Erasmus să se deplaseze mai ușor în Europa
  • Oferte personalizate în timpul călătoriilor, pe aplicația pentru mobil
  • Un forum comunitar pentru distribuirea sugestiilor & sfaturilor de călătorie ce va fi lansat curând.

“Suntem încântați să lansăm noua noastră platformă Erasmus Student Network, oferindu-le studenților de universități din întreaga Europă o gamă de oferte de zbor exclusive, bagaje gratuite și reduceri personalizate care să li se potrivească bugetului. Oricare student Erasmus, posesor al unui ESNcard valid, se poate înregistra prin intermediul “MyRyanair” pentru a economisi și mai mult atunci când călătorește cu cea mai mare companie aeriană a Europei, cu cea mai extinsă rețea de rute și cele mai mici tarife”, a precizat Robin Kiely, Ryanair, a declarat.

De asemenea, João Pinto, Președintele Erasmus Student Network, a afirmat că această platformă de rezervări le oferă atât de multe oportunități de călătorie studenților Erasmus.

„Această colaborare schimbă jocul pentru tinerii doritori de ducă și care vor să descopere Europa în perioada schimburilor din străinătate. Suntem nerăbdători să vedem toți acești studenți beneficiind de reduceri și oferte speciale care să le facă experiența nu doar convenabilă, dar și plăcută”, a spus acesta.