Stiri: Logistica

Ryanair lansează patru curse noi

26.10.2015

Compania aeriană Ryanair a lansat ieri calendarul de iarnă a zborurilor. Noul calendar cuprind patru noi rute către Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa și Roma, zboruri ce vor aduce Ryanair în poziția de a transporta, din București către aceste oraşe, peste 1.1 milioane de clienți pe an și de a susține 825 locuri de muncă conectate activităților Aeroportului Henri Coandă.

Astfel, în această iarnă, clienții români și turiștii își pot organiza călătoriile la prețuri reduse din cele opt destinații pe care operează Ryanair din București și trebuie să se aștepte la alte viitoare îmbunătățiri ale experienței de zbor, ca urmare a continării pentru al doilea an al programului “Always Getting Better” (AGB), ce include printre altele şi un nou sit web, o nouă aplicație pentru mobil, noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului și meniuri de bord îmbunătățite.

De asemenea, compania aeriană a lansat, în aceleaşi timp, şi o ofertă profesională pentru cursele către Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa și Roma, la prețuri începând de la 9.99 euro, pentru zborurile din perioada noiembrie-decembrie. Locurile promoționale pot fi rezervate pe 5 noiembrie, la miezul nopții.

“Sezonul de iarnă 2016, la București, a început și suntem fericiți să sărbătorim lansarea acestuia cu patru noi rute către Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa (din 2 Dec) și Roma Ciampino, care completează până la 8 lista rutelor pe care operează Ryanair din București, rute care vor aduce un trafic de 1.1 milioane de pasageri pe an și vor susține peste 800 de locuri de muncă asociate activităților Aeroportului”, a afirmat Denis Barabas, Sales and Marketing Executive Romania and CEE al Ryanair.

Reprezentantul companiei a mai spus că, find cea mai mare companie aeriană a Europei, Ryanair urmărește să contribuie la creșterea traficului, a rutelor și a locurilor de muncă la Aeroportul Henri Coandă București, conectând capitala României cu destinațiile cheie europene.

„Pentru a sărbători intrarea în noul calendar de iarnă 2016, la București, dar și lansarea celor patru noi rute, scoatem la vânzare locuri cu plecare din București către Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa și Roma, la prețuri începând de la 9.99 euro pentru călătorii în noiembrie – decembrie, și care pot fi rezervate până joi, 5 noiembrie, la miezul nopții”, a completat Denis Barabas.