Stiri: Logistica

Ryanair, prima companie aeriană din UE care a transportat 1 miliard de pasageri

02.08.2017

Compania aeriană Ryanair a anunţat că a lansat promoția masivă “Vă mulțumim de un miliard de ori” pentru a sărbători transportarea clientului cu numărul 1 miliard. Compania le mulțumește celor un miliard de consumatori care au contribuit ca Ryanair să devină cea mai mare companie aeriană din Europa, prin a oferi 20% reducere la 1 milion de locuri din întreaga rețea europeană, pentru zboruri efectuate în perioada 13 noiembrie – 15 decembrie.

„În iulie am sărbătorit transportarea clientului cu numărul 1 miliard, de la primul nostru zbor în 1985 și astfel am devenit prima companie aeriană din UE care a transportat 1 miliard de pasageri”, a spus Kenny Jacob, Chief Marketing Officer Ryanair.

Aceste preţuri reduse sunt disponibile azi, până la miezul nopții, și pot fi găsite doar pe Ryanair.com.

“Pentru a sărbători întâmpinarea clientului nostru cu numărul 1 miliard, de la primul zbor în 1985, Ryanair taie tarifele pe întreaga rețea europeană, în cadrul promoției ‘Vă mulțumim de un miliard de ori’. Nu a fost vreodată un timp mai bun pentru rezervarea unei escapade la tarif redus, cu 20% reducere pe mai mult de un milion de locuri din întreaga rețea europeană, pentru călătorii în noiembrie și decembrie. Această ofertă specială se va încheia la miezul nopții, Miercuri, 2 august, așadar invităm clienții să se grăbească și să acceseze Ryanair.com pentru rezervări”, a mai afirmat Chief Marketing Officer Ryanair.

Compania a lansat, tot astăzi, ultimele sale îmbunătățiri din cadrul programului său “Always Getting Better” Anul 4, care include recunoașterea vocală Alexa – ce permite clienților să caute zboruri, hoteluri și informații despre zboruri pe pagina web a companiei aerine.

În plus, Ryanair a mai anunțat că Zodiac a fost aleasă pentru livrarea noilor scaune slimline pe aeronavele sale Boeing 737 MAX “Gamechanger”, care vor veni în primăvara anului 2019, și care vor beneficia de mai mult spațiu (mai mult spațiu pentru picioare și compartimentul pentru bagaje de deasupra scaunelor), datorită reproiectării aeronavei de către Boeing, prin eliminarea bucătăriei din spate și reamenajarea celor două toalete în acest spațiu. Această nouă reproiectare, combinată cu noile scaune Zodiac slimline, vor permite amplasarea a 8 locuri suplimentare per aeronavă (197 vs 189), iar clienții Ryanair se vor bucura de un spațiu dintre scaune de 31” lărgit – mai mult spațiu pentru picioare decât la scaunele economice ale British Airways și Lufthansa.

“Pentru că am transportat un miliard de oaspeți de la primul nostru zbor în 1985, suntem încântați să anunțăm mai multe îmbunătățiri în cadrul programului “AGB” – Anul 4. De astăzi, recunoașterea vocală Alexa este disponibilă pe Ryanair.com, permițându-le clienților să caute zboruri, hoteluri, sau să verifice situația zborurilor lor, totul prin tehnologia recunoașterii vocale. De asemenea suntem fericiți că noua noastră aeronavă Boeing 737 Max “Gamechanger” va beneficia de noile scaune ergonomice slimline, proiectate de Zodiac, care vor mări spațiul pentru picioare la 31 inch”, a mai spus Kenny Jacobs.

Totodată, compania aeriană a publicat astăzi, 2 august, statistica privind traficul de pasageri înregistrat în luna iulie. Aşadar, traficul a crescut cu 11% până la 12.6 milioane de clienți, iar gradul de ocupare a crescut cu 1% până la 97%.

În plus, conform Ryanair, traficul anual până în iulie a crescut cu 13% până la 125.1 de milioane de clienți.

“Iulie a fost o lună record pentru Ryanair, iar noi am devenit prima companie aeriană europeană ce a transportat peste 12 milioane de clienți într-o singură lună, cu traficul în creștere cu 11% până la 12.6 milioane de consumatori, în iulie. Gradul nostru de ocupare s-a mărit cu 1% până la 97%, pe baza tarifelor noastre reduse, dar și a programului de success <<Always Getting Better>>”, a mai spus Kenny Jacobs .